Najslávnejšie „vykričané“ domy na svete

2013-12-03 15:30:00 |   |    | 

Hoci majú vo svojom názve slovo verejné, na verejnosti sa o nich až tak veľmi nehovorí. Ale pokiaľ použijeme ďalší ich prívlastok, čiže „vykričané“, mohli by sme aj my o nich niečo vykričať alebo aspoň povedať. Napokon, niektoré z týchto „inštitúcií“ stoja skutočne za to.



Česká veľká sestra

Na začiatku sa zastavíme u našich západných susedov a niekdajších spolubratov. V Prahe sa totiž ešte prednedávnom nachádzal istý verejný dom, ktorý si na svete získal celkom slušné renomé. Najväčším lákadlom totiž bolo, že ste jeho služby mohli využiť zadarmo. Ako protihodnotu ste však museli súhlasiť s tým, že si vás počas aktu budú natáčať a vaše video dajú na internet. Takto vás teda mohol vidieť celý svet. Smíchovský Big Sister mal veľkú popularitu a svojho času si v ňom slušné peniaze zarobilo mnoho žien. Stačí len dodať, že okrem samotných Češiek najväčšie percento tvorili Slovenky.

 

Austrálska rozmanitosť

Austrálsky kontinent sa vyznačuje veľkou biodiverzitou, ktorá však nezostala len v čisto prírodných podmienkach, ale presunula sa aj do veľkomiest typu Sydney. Samozrejme, trochu v pozmenenej podobe. V tomto meste totiž nájdeme verejný dom s názvom The Site, ktorého najväčšou devízou je nesmierne pestrá rozmanitosť svojich zamestnankýň. Či už má klient záujem o miestnu devu, Afričanku, Aziatku, Európanku, blondínu, brunetu a tak ďalej, bude mu vyhovené. Tvrdí sa, že v tomto klube si každý muž príde na svoje. Navyše je povestný aj tým, že jeho sexuálne pracovníčky sú nielen rozmanité, ale tiež veľmi pekné.

V Sydney sa však nachádza aj ďalší slávny sexklub. Jeho meno je Tiffany´s a svojou rozmanitou ponukou údajne prekoná aj The Site. Nuž a určite ho prekoná aj svojou rozľahlosťou, nakoľko je jeho súčasťou päť terás s krásnym výhľadom. Možno aj práve vďaku tomu patrí medzi najslávnejšie verejné domy na svete. Z toho však logicky vyplýva, že je v ňom vždy celkom slušný nával.

 

Hamburg v maskách

Pri erotickom dobrodružstve je často najviac sexi akási tajomnosť a to veľmi dobre chápu v nemeckom Hamburgu. Tu totiž funguje erotický salón s celkom bežným názvom The Relax Nightclub, ktorý však už svojou podstatou až tak celkom bežný nie je. Dokáže totiž plniť mužské sny o gejšách a tajomných milenkách v maskách. Tie sú okrem spodnej bielizne tým jediným, čo na sebe miestne „zamestnankyne“ majú. Ale na druhú stranu: nestačí to?

 

Brazílske rozhovory o krásach

Keď sa debata točí okolo Brazílie, neraz sa reč zvrtne na krásne, zmyselné a telom často dokonalé brazílske ženy. A presne o tom je aj jeden z najslávnejších verejných domov na svete, Centaurus v Riu de Janeiro. Môže sa totiž pochváliť skutočne nádhernými ženami, ktoré patria k tomu najlepšiemu, čo v erotických salónoch vôbec môžeme nájsť. Ak by ste aj vy chceli vyskúšať jeho služby, pripravte si 210 dolárov, ktoré vám zabezpečia 40 minút s krásnou ženou v súkromí.

 

Grécko-nemecké umenie

Máte radi antické umenie? Potom by ste rozhodne mali navštíviť erotický klub v lesnom prostredí neďaleko nemeckého Frankfurtu. Jeho dekorácie a architektúra sú totiž veľmi silno ovplyvnené práve antickým umením. No dobre, možno to má skôr bližšie ku klasickému gýču ako ku klasickému umeniu, pravdou však je, že FKK Oase, ako sa tento klub nazýva, má medzi nadšencami erotických dobrodružstiev veľmi slušné svetové renomé a to aj práve vďaka svojej „umeleckej“ výzdobe.

Keď už sme v tom Nemecku, nemali by sme obísť ani Bernds Sauna Club v meste Schieferhof, ktorý sa hrdí prívlastkom „matka všetkých klubov“. Ťažko povedať, ako blízko to má k pravde, čo však pravdou určite je, je fakt, že v ňom pracuje aj nemálo matiek. Samotný klub dokonca ani ako klasický erotický klub nepôsobí, navodzuje skôr atmosféru takého bežného vidieckeho domu. A to je na ňom zrejme to lákavé a zaujímavé. Návštevník sa tu jednoducho cíti ako doma.

 

Zdroj/autor: Alex, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.5/5 (11 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa