ČESKO Kúpalisko v Podolí

2010-06-30 13:30:00 |   |    | 

ČESKÁ REPUBLIKA - Nielen na plávanie, ale tiež saunovanie, paru, rehabilitačnú starostlivosť či masáže si môžu užívať všetci, ktorí zavítajú na plavecký štadión v Podolí v Prahe.



Priestor, ktorý milovníkom rekreačných športov i profesionálom slúži už 45 rokov, patrí stále medzi najobľúbenejšie zariadenia v Prahe. Návštevníkov priťahuje vďaka tradícii, ale taktiež polohe areálu, ktorý vznikol na mieste bývalej cementárne.

Štadión Podolí ponúka podmienky pre ľudí, ktorí si chcú zaplávať i opaľovať sa. Je tam teplá, čistá voda. Celých 14 hodín denne je navyše jedna dráha vyhradená kondičným plavcom.

Opaľovať sa dá nielen na trávniku a na voľnej ploche, ale tiež na lavičkách a na tribúne. Deťom je k dispozícii teplý, čistý detský bazén, tobogán a drevené lodičky.

V areáli sú dva vonkajšie bazény, z toho jeden má 50 metrov a skokanskú vežu a druhý 30 metrov, a jeden krytý. Kúpanie je tak dostupné prakticky po celý rok s výnimkou vianočných a novoročných sviatkov. K dispozícii je aj reštaurácia a bufet, kaderníctvo, solárium alebo kozmetický salón.

 

 

 

Plavecký stadion Podolí
Podolská 74
147 50 Praha 4
Tel.: 241 433 952
E-mail:
info@pspodoli.cz

 

Zdroj/autor: čtk, pspodoli, drom (Pozri aj Galériu)

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa