Hotel na Maldivách chce zamestnávať len blondínky

2011-02-11 12:00:00 |   |    | 

MALDIVY - Hotelový rezort litovskej spoločnosti Olialia na Maldivách však čelí problémom, a tak sa môže ľahko stať, že sen o raji s pravými blondínami sa pomaly rozplynie.



Ešte v októbri minulého roka oznámila litovská spoločnosť Olialia plány na vybudovanie skutočného hotelového raja na Maldivách.

Ak vám nestačia horúce pláže s bielym pieskom a blankytné vlny chladivého mora, rezort má v pláne prispieť ešte jednou neodolateľnou novinkou – chce zamestnávať len blondínky.

Riaditeľka spoločnosti Olialia Giedre Pukiene, ako inak – tiež blondínka, prezradila, že rezort by mala doplniť aj vlastná letecká linka a luxusná jachta plná plavovlások.

Aby rezort lákal nielen mužov, ale aj ich polovičky, spoločnosť chce v rezorte otvoriť vzdelávacie centrum, ktoré by malo dámy naučiť, ako vyzerať dokonale za každých okolností.

„Naše dievčatá sú veľmi múdre a majú diplomy z univerzít. Všetky chcú v živote niečo dokázať a majú veľa podnikateľských plánov,“ dodala riaditeľka, ktorá sa snaží vyvrátiť povestné vtipy o blondínkach.

Olialia je vlastníkom ďalších tematických biznisov v Európe vrátane softvérovej firmy a hudobnej spoločnosti zamestnávajúcich len plavovlásky. Plány na otvorenie rezortu, ktorý by sa mal rozprestierať na 1 200 ostrovoch, však okamžite vzbudili negatívne ohlasy.

Krajina má totiž pre turizmus prísne pravidlá – aspoň 50 percent zamestnancov zahraničných investorov musia tvoriť domáci obyvatelia. Na slnečných Maldivách sa však veľa blondín nenájde.

Spoločnosť sa napriek tomu svojho sna nevzdala. Nedávno oznámila, že rezort s blondínkami, ktorý plánujú otvoriť v roku 2015, predsa len bude stáť. Tmavovlasé Maldivčanky však budú musieť súhlasiť s nosením parochne.

Manažérka spoločnosti Lauryna Anuseviciut vysvetlila, že cieľom rezortu je jednotný výzor zamestnancov. Práve na tom je postavená reklama, ktorá má prilákať turistov do rezortu v tvare topánok na vysokom podpätku.

 

Zdroj/autor: metro.co.uk, sita, Zuzana Zimmermannová, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: metro.co.uk,ap

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa