Vydajte sa po stopách celebrít v Los Angeles!

2011-02-26 15:00:00 |   |    | 

SPOJENÉ ŠTÁTY - Turisti v Los Angeles sa môžu pozrieť na život celebrít z pohľadu bulvárnych fotoreportérov.



Okružné jazdy autobusom ich zavedú na miesta, kde paparazzovia pristihli slávne osobnosti pri nejakých neprístojnostiach.

Službu ponúka cestovná kancelária Starline Tours v spolupráci s mediálnou spoločnosťou TMZ, ktorá sleduje dianie vo svete celebrít. Služba bude spustená 1. mája.

Okružná jazda vedie cez menej známe miesta, ako je ten obchodný dom, v ktorom kradla herečka Winona Ryderová, alebo kabaret, v ktorom bola hviezda seriálu Seinfeld Michael Richards pristihnutá pri vyslovení rasistických narážok.

Pri jazde autobusom pasažieri môžu sledovať sekvencie "šokujúcich a doteraz nevidených" videí z archívu TMZ, ktorá vysiela neúctivé správy o celebritách na svojej internetovej televízii.

Účastníci výletu sa môžu sami stať novinármi, ktorí TMZ pomôžu s pokrytím terénu. Pre prípad, že sa niečo zaujímavé odohrá priamo pred očami turistov, majú sprievodcovia v autobusoch Starline k dispozícii kamery.

Užitočnosť takejto výpomoci sa ukázala pri úmrtí Michaela Jacksona 25. júna 2009, kedy turisti pri Jacksonovej vile boli svedkami, ako popového kráľa odváža sanitka. Jeden zo zvedavcov to zachytil videokamerou.

 

Zdroj/autor: starlinetours, čtk, drom

VIDEO Starline Tour Los Angeles (angl.)



Zdieľať článok na Facebooku

Foto: travelinlocal.com,starlinetours.com

Hodnotenie článku:
2.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa