Ramada Resort - Aquaworld Budapešť pre deti

2011-03-22 09:00:00 |   |    | 

MAĎARSKO - Hotel sa zameriava na rodiny s deťmi, a tak opäť vychádza v ústrety rodičom s malými deťmi.



Najmenší návštevníci do 7 rokov môžu v hoteli oddychovať zadarmo na úrovni superior ****.

Táto zľava je navyše kombinovateľná aj s inými akciami, a tak dospelí členovia rodín môžu využívať všetky služby kúpeľného komplexu za prijateľné ceny.

Aj k najmenším návštevníkom pristupujú v rezorte s neobvyklou vážnosťou. V hoteli patrí k povinnému vybaveniu detská stolička na kŕmenie a detská postieľka.

Taktiež reštaurácia nie je iba ríšou dospelých! V čase stravovania je k dispozícii pre bábätká kútik Hipp, kde je pre nich pripravená detská strava, ohrievač jedál a väčšie deťúrence si môžu vyberať z pripravených lahôdok „mini švédskeho stola”.

Strategickým partnerom kúpeľného komplexu je Huggies, ktorý poteší drobčekov kúpacími plienkami a ďalšími malými pozornosťami.

 

Zábava pre deti - oddych pre rodičov

Bongo Kids Club

Rodičia sa nemusia ponáhľať s konzumáciou jedál, keďže deti skoro objavia Bongo Kids Klub. V tejto jedinečnej ríši hračiek privíta najmenších hrad pre batoľatá, väčšie zas profesionálny, bezpečný, dvojpodlažný hrací domček s Lego-stolmi a kreatívnymi hrami.

To všetko môžu hoteloví a kúpeľní hostia využívať, pričom sa zabezpečí odborný dohľad pre deti, aby dospelí hostia komplexu Aquaworld a Ramada Resort sa na čas mohli naplno venovať sebe a vlastnej zábave.

Odteraz môžu rodičia malých detí nerušene vyskúšať tobogány, môžu plávať, saunovať sa či odreagovať sa v centre s orientálnou atmosférou Oriental Spa & Fitness.

Po dobrodružnej zábave na tobogánoch, po osviežení v saune alebo ukľudňujúcej masáži sa rodina znovu zíde, aby sa s novými silami vrhli do objavovania zázračného sveta Ramada Resort – Aquaworld Budapešť.

 

Rodinný balík

Rezervujte si rodinný balík, v ktorom získate 3 noci s polpenziou už od 155 €/osoba podľa sezóny!

 

 

Ramada Resort – Aquaworld Budapest

Íves út 16.
H-1044 Budapest
Tel.: +36 1 2313 600
Fax: +36 1 2313 619
E-mail: reservation@aqua-world.hu
Web: www.ramadaresortbudapest.hu, www.aqua-world.hu

 

Zdroj/autor: ramadaresortbudapest, reklamný článok, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: ramadaresortbudapest.hu

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa