Doprajte si zábavu aj odpočinok v Aquasziget v Ostrihome!

2011-02-19 15:00:00 |   |    | 

MAĎARSKO - V roku 2006 bolo v Aquasziget v Ostrihome (Esztergom) otvorené nové zážitkové, liečebné a wellness zariadenie Maďarska.



Aquasziget je jedným z najmodernejších kúpeľných komplexov. Bol postavený podľa plánov známeho architekta Józsefa Fintu.

Celková plocha akvaparku je 15 tisíc m², vodná plocha bazénov je 2 tisíc m². Okrem jedinečného zážitku z kúpania si odnesiete aj spomienku na prekrásnu ostrihomskú baziliku a hrad.

V zážitkových kúpeľoch sa nachádza celkom 10 bazénov a 4 tobogány. Tunajšia termálna voda je mierne liečivá, teplota vody v bazénoch sa pohybuje medzi 26-37 °C.

V zastrešenom areáli nájdete zážitkový, detský a odpočinkový bazén, jacuzzi, bazén s tobogánom, športový bazén, v ktorom je možné vyplávať aj do vonkajšej nezakrytej časti, 2 tobogány so svetelnými a zvukovými efektmi a infrausaunu. Nájdete tu aj špeciálne turecké kúpele Hamam.

Ďalej tu na vás čaká okrasné jazero, miniterárium, otvorená kuchyňa, piváreň a množstvo lehátok. Klimatizovaný detský kútik očakáva najmenších s množstvom kreatívnych hračiek a hier každý deň od 12.00 do 18.00.

Vo Wellness svete môžete využívať služby rôznych sáun (fínskej, zvukovej a svetelnej, ružovej sauny s liečebnými rastlinami), Kneippove procedúry, relaxačný perličkový bazén, zážitkové sprchy, fitness a solárium.

Centrum zdravia má v ponuke fyzioterapeutické, zdravotné a aromatické masáže, relaxačné a osviežujúce vaňové kúpele, hydroterapiu, kyslíkovú terapiu, magnetoterapiu, mechano a elektroterapiu a liečebnú gymnastiku.

K dispozícii je aj letné kúpalisko, ktoré je v prevádzke v letnej sezóne od 1. mája do 31. augusta. Mimo letnej sezóny sa z vonkajších bazénov využívajú plavecký bazén a vonkajší relaxačný bazén, ktoré sú spojené s vnútornými bazénmi. Pri bazénoch sa nachádzajú dve detské ihriská, plážové volejbalové ihrisko a terasa na grilovanie.

 

 

Aquasziget Esztergom

Táncsics M. u. 5.
2500 Esztergom
Tel.: +36 33/511-100
E-mail: info@aquasziget.hu
Web: www.aquasziget.hu

 

Zdroj/autor: madarsko, wellnesstips, wikipedia, drom

VIDEO Aquasziget Ostrihom



Zdieľať článok na Facebooku

Foto: aquasziget.hu

Hodnotenie článku:
3.5/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa