TIP na víkend: Preskúmajte Slovensko a objavte krásy severských krajín

2016-01-21 12:00:03 |   |    | 

Víkend sa k nám neohrozene blíži a my máme ešte dosť času nato, aby sme si vybavili zaujímavý program. Už sme to spomínali, ale je január a obdobie lyžovačiek, čiže je teraz ten správny čas na preskúmanie okolitých svahov. O mnohých sme už písali aj na našich stránkach, takže stačí len prelistovať. Ak vás to neťahá práve do zimy, potom si vyberte jedno z podujatí, ktoré v nasledujúcich dňoch prebehnú. O zaujímavý program budete mať postarané.



 

Bratislava

 

Ak utekáte pred zimou, zájdite do kina. Pred chladom však tak úplne neuniknete, pretože práve v týchto dňoch s v Kine Film Europe, Kine LumiérKine Mladosť budú premietať tie najlepšie severské filmy. Podujatie Scandi 2 – festival severských filmov vám predstaví novinky, ale aj stálice, ktoré vždy zaujmú. Spolu si pozriete 15 filmov rôznych žánrov od známych i nových severských režisérov.

 

Košice

 

Historickej radnici sa v nedeľu odohrá zaujímavý koncert, Košická rozprávková pošta. O 18:00 tu vystúpia známe osobnosti slovenskej hudobnej scény ako Anita Soul, Cigánski diabli a iní.

 

Poprad

 

Pre deti si mesto spolu s Tatranskou galériou pripravilo tvorivé dielne. V nedeľu od 14:00 do 17:00 sa tu zabavia všetci čo sa radi hrajú a vlastnými rukami niečo tvoria. Do programu je zaradené aj premietaniu filmu pre najmladších.


Pozrite si aj:


 

Zdroj/autor: slovakia.travel, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa