Z vlaku na bicykel

2007-05-31 10:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Od 1. júna do 30. septembra 2007 Železničná spoločnosť rozširuje svoju ponuku o novú doplnkovú službu – Požičovňu bicyklov.



Bicykel si cestujúci budú môcť požičať v železničných staniciach Liptovský Mikuláš, Poprad –Tatry, Spišská Nová Ves, Dobšinská Ľadová Jaskyňa a Dedinky. Bicykel požičaný v Poprade a Spišskej Novej Vsi môžu cestujúci vrátiť okrem týchto železničných staníc aj v železničných stanici Dedinky a Dobšinská Ľadová Jaskyňa. A naopak, bicykel požičaný v železničnej stanici Dedinky a Dobšinská Ľadová Jaskyňa môže cestujúci vrátiť aj v Spišskej Novej Vsi a Poprade.

Cestujúci s platným cestovným lístkom majú na celodenný prenájom bicykla zľavu 10%. Nárok na zľavnené požičanie bicykla si môžete uplatniť v uvedených železničných staniciach s platným cestovným lístkom najneskôr do 7 dní po poslednom dni platnosti predloženého cestovného lístka.

Rezervácia bicyklov v železničných staniciach

Rezerváciu požičania bicykla si môže cestujúci zabezpečiť na telefónnom čísle kontaktného centra ZSSK, na internetovej stránke Železničnej spoločnosti a v zákazníckych centrách.

 
Kontakty na rezerváciu bicyklov

 

 Zdroj/autor: zssr, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 6. máj. 2024. Meniny má Hermína.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa