Fascinuje vás cestovanie karavanom? Nezmeškajte VANLIFE MEET v Nitre!

2022-06-21 07:00:00 |   |    | 

Po dvoch úspešných ročníkoch stretnutia nadšencov slobodného cestovania prichádza v poradí tretí, ktorý sa bude konať od 1.-3.7. 2022 v priestoroch kultúrno-komunitného centra Hidepark v Nitre. Tieto priestory sú charakteristické svojou zaujímavou polohou, keďže ide o prostredie neďaleko rieky a dobrými ľuďmi, ktorých spája nadšenie pre dobrú vec.



 

Organizátori si opäť prichystali zaujímavý denný, či večerný program, v rámci ktorého vystúpia VEC & ŠKRUPO (SK), drum’n bassový producent PHIBES (UK), CLIVE (SK), DUNCAN (FR), NUMA BE (SK), či DR.WHITE.

Vstupenky na Vanlife Meet 2022 nájdete na tomto linku a v sieti Predpredaj.sk.

Piatkovým denným programom vás bude sprevádzať Pavel „Hirax“ Baričák, ktorý porozpráva o svojich cestovateľských zážitkoch. Večernú časť uzatvoria klasicky Jánske ohne. Sobotný denný program bude patriť showcase-u vanov, a mysleli sme aj na tých, ktorí si budú chcieť oddýchnuť. Počas celého festivalu bude k dispozícii chillout zóna, kde sa budete môcť osviežiť čajmi z rôznych kútov sveta. V sobotný večer vás čaká nadupaný multižánrový program, kde si príde na chuť každý fajnšmeker.

 

ČO JE VANLIFE?

Bývanie v dodávke je životným štýlom nadšencov cestovania, ktorí si na to svoje vozidlá patrične pripravujú. V takýchto vozidlách nájdeme základné vybavenie ako priestor na spanie, či varič až po plne vybavenú kuchyňu, toaletu, solárne panely či dostatok úložného priestoru. Niektorí vanliferi si vybrali tento životný štýl a hľadajú slobodu, sebestačnosť a mobilitu bez toho, aby museli platiť za bežné stacionárne bývanie, zatiaľ čo pre iných to môže byť forma ekonomického a dobrodružného cestovania. Aj keď pojem vanlife znamená život v dodávke, je možné využiť aj iné typy vozidiel ako autobusy, obytné vozidlá (RV), cestovné prívesy alebo mobilné domy. Na bývanie sa dokonca dajú prispôsobiť aj SUV alebo offroady.

Počas festivalu VANLIFE MEET 2022 si budete môcť okrem iného prezerať rôzne typy obytných vozidiel, ktoré si ich majitelia a nadšenci prispôsobili presne podľa svojich potrieb.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: TS

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa