EXTRA Miliónový hrob (2)

2009-08-25 12:00:00 |   |    | 

SPOJENÉ ŠTÁTY/ video - Hrobku priamo nad miestom posledného odpočinku Marylin Monroe vydražili v pondelok za štyri milióny 602.100 dolárov (3,2 milióna eur).



Vďaka 17 záujemcom sa vyvolávacia cena 500 tisíc dolárov (viac ako 355.000 eur) vyšplhala do miliónových výšok. Dražba sa začala 14. augusta.

Elsie Poncherová dala do dražby na internetovom portáli eBay hrobku vo Westwood Village Memorial Park v Los Angeles, aby mohla splatiť hypotéku vo výške 1,6 milióna dolárov (1,14 milióna eur) na dom v Beverly Hills.

 

-----------------------------------

SPOJENÉ ŠTÁTY/ video /19.8./ - Americká vdova predáva hrobku svojho manžela priamo nad miestom posledného odpočinku filmovej legendy Marilyn Monroe. Žena totiž potrebuje peniaze na splatenie hypotéky...

Elsie Poncherová dala do dražby na internetovom portáli eBay hrobku vo Westwood Village Memorial Park v Los Angeles. V ponuke uvádza, že ide o jedinečnú a večnú možnosť, ako stráviť dni vo večnosti priamo nad Marilyn Monroe.
     
Pohrebné miesto v súčasnosti patrí jej zosnulému manželovi Richardovi Poncherovi. Bývalý podnikateľ kúpil dve hrobky od hráča baseballu Joa diMaggia, herečkinho ex-manžela, keď sa pár v roku 1954 rozviedol.
     
Monroe zomrela v roku 1962 vo veku 36 rokov. Poncher zomrel vo veku 81 rokov v roku 1986. Elsie Poncherová uviedla, že premiestni telesné pozostatky svojho manžela do krypty, kde mala byť pôvodné pochovaná, a po smrti sa nechá spopolniť.
     
Vyvolávacia cena za miesto na cintoríne bola 500 000 dolárov, avšak dnes dosiahla už 4,5 milióna dolárov (3,18 milióna euro). Žena dúfa, že predajom získa dostatok peňazí, aby splatila hypotéku vo výške 1,6 milióna dolárov (1,14 milióna eur) na dom v Beverly Hills. Dražba končí 24. augusta.
     
The Westwood Village Memorial Park je miestom posledného odpočinku viacerých celebrít, ako sú Dean Martin, James Coburn, Roy Orbison, Truman Capote, Natalie Woodová či Farrah Fawcettová.
     

 

Zdroj/autor: reuters,wvmp,tasr,drom

VIDEO Pri hrobe Marilyn Monroe

 


 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 16. máj. 2024. Meniny má Svetozár.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa