EXTRA Vďaka bohu, že je to za nami

2009-12-30 15:00:00 |   |    | 

SPOJENÉ ŠTÁTY - Chcete zabudnúť na rok 2009? Rozrežte ho na kúsky. Spravili tak aj stovky obyvateľov a návštevníkov New Yorku, ktorí sa do ďalšieho roku rozhodli vstúpiť s čistým stolom.



Zlými spomienkami na rok 2009 sa preto včera na newyorskom Times Square rozhodli naplniť - skartovačku papiera.

Ben z amerického Connecticutu nechal v drtičke papieru zničiť novinový článok o prehre svojho klubu amerického futbalu New York Giants, ktorá ukončila jeho nádeje na účasť v play-off. „Dúfam, že budúca sezóna bude lepšia.,“ konštatoval s povzdychom.

Podobné prianie vyjadrila aj Roxanne z newyorského Manhattanu. Rozrezala kus papiera s nápisom Zápisník spisovateľa. Budúci rok sa chce pustiť do muzikálu. „Napíšem niečo každý deň.,“ sľubuje.

Celkovo 250 dolárov za najkurióznejšiu položku dostala dvanásťročná Alissa Yankelevits z Los Angeles, ktorá je v New Yorku na návšteveu prarodičov. Zbavila sa spomienky na školského poradcu, s ktorým bola na výlete. Neskôr sa poradca objavil v televíznom programe Amerika pátra (America's Most Wanted) o kriminálnych prípadoch a hľadaných zločincoch. „Práve som s ním strávila týždeň,“ povedala Alissa. „Bolo to naozaj príšerné, pretože som to práve zistila.“

Oslava s názvom Vďaka bohu, že je to za nami., sa konala už tretí raz. Zorganizovalo ju združenie Times Square ako upútavku na dnešné „vypúšťanie balónov“.

Do skartovačky ľudia v pondelok hádzali účty alebo spomienky na nevydarené vzťahy. Ak sa tam „predmet“ nevošiel, čo bol prípad starého počítača alebo plechovky s nezdravou desiatou, mali ľudia k dispozícii kladivo a kontajner.


 

 

Zdroj/autor: ap,čtk,drom (pozri aj Galériu)

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: ap

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa