KNIHA 1001 golfových jamiek z celého sveta

2010-02-02 16:30:00 |   |    | 

Existujú dve veci, o ktorých sníva každý náruživý hráč golfu. Tou prvou je zahrať si na každej jamke aspoň "par", tou druhou je cestovať po svete a vyskúšať tie najkrajšie a najznámejšie golfové ihriská.



Bližšie k týmto snom vás dostane úžasná kniha 1001 golfových jamiek z celého sveta, ktorá vám napovie, kam všade by ste sa mali vydať, aby ste zažili chuť skutočného golfu.

Z pera uznávaných odborníkov a zároveň nadšencov tohto príťažlivého športu sa o každom ihrisku dozviete všetky potrebné informácie a zaujímavé postrehy. Atmosféru vychytených medzinárodných golfových ihrísk vám sprostredkujú stovky farebných fotografií na takmer 1000 stranách! Poriadna nádielka pre golfových milovníkov.

Skutočne vyčerpávajúci sprievodca pre tých, čo sa na greene cítite ako v nebi - túto knihu považujte za sprievodcu po najväčších svätyniach tohto športu.

V knihe nájdete 650 farebných fotografií medzinárodne uznávaných golfových ihrísk so všetkými základnými údajmi o polohe, architektovi, dĺžke a každej jamke. Nechýba medzi nimi ani známa skalnatá šestnásta jamka ihriska Cypress Point alebo nádherná sedemnásta jamka na Pebble Beach.

Autor Jeff Barr pri hodnotení golfových stredísk precestoval celý svet a v knihe nezabúda ani na jamky od takých legiend svetového golfu, akými nepochybne sú Jack Nicklaus alebo Greg Norman. 

Kniha 1001 golfových jamiek z celého sveta by rozhodne nemala chýbať v povinnej výbave pravého fanúšika golfu.

 

1000 golfových jamek z celého světa

Autor: Jeff Barr a kolektív 

Vydavateľ: Fortuna Libri ČR 
Počet strán: 960
Jazyk: český
Väzba: viazaná
Rok vydania: 2009
Bežná cena: 49,90 EUR (1 503,29 SKK) s DPH

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa