DOMA Sedačková lanovka na Solisko

2010-05-20 11:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO/ video - V sobotu spustia v Tatrách lanovku vedúcu zo Štrbského Plesa na Solisko. Novinky letnej sezóny.



 

Ako uviedla Lenka Maťašovská z Parku Snow, okrem predĺženej prevádzkovej doby sedačkovej lanovky pre návštevníkov Štrbského Plesa počas letnej turistickej sezóny pripravili množstvo nových atrakcií pre deti i dospelých:

 

 

 

 

  • pre najmenších sú to autíčka, motorky a lodičky, na ktorých sa môžu povoziť,
  • pre deti do 60 kilogramov tu bude osemstanovisková trampolína a pribudla aj
  • nová bungee trampolína, ktorá je vhodná aj pre dospelých,“ priblížila Maťašovská.

 

Pre veľkých i malých maškrtníkov sa bivak hore na Solisku zmení na cukráreň, kde si môžu pochutnať na domácich tradičných i netradičných koláčoch. „Tie sa budú piecť priamo vo výške 1830 metrov nad morom, pôjde o najvyššie položenú cukráreň na Slovensku, ktorú otvoríme na deň detí,“ pokračovala.

Ceny sedačkovej lanovky na Solisko sa oproti minulému roku nezmenili, pribudli však čipové karty. Od 1. júla do 31. augusta, teda v období, kedy letná turistická sezóna vrcholí, bude lanovka turistom k dispozícii od rána do 19. hodiny.

V Infocentre pod ňou si budú môcť návštevníci zakúpiť ubytovanie, balíky služieb i poistenie do hôr, k dispozícii je aj zmenáreň, internet a suveníry.

Poslednou novinkou blížiacej sa letnej sezóny, ktorá sa skončí 1. novembra, sú balíky služieb Tatry&Fun. Tie zahŕňajú ubytovanie na dve až šesť nocí, spiatočný lístok lanovkou na Solisko a jeden vstup na detskú atrakciu alebo trampolíny.

Okrem toho môžu ubytovaní hostia využiť ďalšie zľavy na atrakcie vo Vysokých Tatrách. „Tento balíček sme pripravili spolu s ubytovacími zariadeniami, predáva sa priamo cez našu webstránku alebo v Infocentre,“ ukončila Maťašovská.

 

 

 

Zdroj/autor: parksnow,lanovky,tasr,drom

VIDEO Lanovka Štrbské pleso - Solisko

 



Zdieľať článok na Facebooku

Foto: lanovky.sk

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa