DOMA Hotel Kempinski otvoria pre verejnosť

2010-05-31 12:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Luxusný Kempinski Hotel River Park v Bratislave otvorí dvere pre prvých hostí už zajtra.



Kempinski Hotel River Park  bol navrhnutý holandským architektom Erickom van Egeraatom ako najluxusnejší, päť hviezdičkový hotel v meste. Na dopracovaní jednotlivých objektov spolupracoval s domácimi architektmi. Dizajn interiéru hotela navrhla architektka Zuzana Cambelová. 

Od 15. do 30. mája fungoval v skúšobnej prevádzke.

Luxusný hotel z komplexu River Park na brehu Dunaja je situovaný len niekoľko minút od centra a Bratislavského hradu.

Areál River Parku sa stane súčasťou oddychovej zóny na brehu Dunaja v blízkosti historickej časti mesta. Po celkovom dokončení, bude prepojený s mestským korzom a uličkami starej Bratislavy, čím sa táto nábrežná lokalita zelene stane pre návštevníkov spojenia rušného pracovného a spoločenského života v meste s prírodou.

Kempinski Hotel River Park ponúka 231 zariadených izieb. V portfóliu ubytovania má aj 40 apartmánov vrátane najväčšieho Prezidentského apartmánu v meste. Miestom na oddych bude Zion Spa a fitnescentrum o rozlohe 1500 štvorcových metrov na najvyššom, 11. poschodí hotela.

V budove tvaru písmena L budú kancelárske priestory, dve reštaurácie na prízemí s vonkajšou terasou, Churchill Cigar Club a 11 konferenčných miestností. Developér (J&T Real Estate) očakáva, že "vďaka jedinečnej polohe a blízkosti medzinárodných letísk, bude Kempinski Hotel River Park vyhľadávaným kongresovým miestom pre firmy a profesijné organizácie a priláka hostí a turistov aj zo zahraničia."

"Bratislava je pre návštevníkov z celého sveta stále málo objavenou turistickou destináciou. Náš nový hotel nielen že rozšíri portfólio hotelovej skupiny Kempinski, ale aj zvýši silu spoločnosti vo východnej Európe poskytnutím novej 'city break' destinácie pre všetkých návštevníkov," povedal generálny riaditeľ hotela Konstantin Zeuke.

Uvádzacie ceny za jednu noc sa pohybujú od 179 do 199 euro.

 

 

Kempinski Hotel River Park *****

Nábrežie Arm Gen L.Svobodu/ Dvořákovo nábrežie 6 
811 09  Bratislava - Staré Mesto
E-mail: reservations.bratislava@kempinski.com 
tel: +421 2 3223 8556
fax: +421 (0)2 3355-1140
:
www.kempinski-bratislava.com 
 

Zdroj/autor: sita, kempinski, drom (pozri aj Galériu)

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa