VÍKEND Bratislavský majáles

2008-05-02 12:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Bratislavčanov a návštevníkov hlavného mesta čaká dvojdňový nový mestský festival Bratislavský majáles 2008.



Program otvorí v piatok večer na Hlavnom námestí koncert Speváckeho zboru mesta Bratislavy, nasledovať bude vystúpenie Cigánskych diablov. Sobotňajší program bude na troch scénach - na Tyršovom nábreží, Hviezdoslavovom a Hlavnom námestí.

Na Tyršovom nábreží sú pripravené vystúpenia skupín Horkýže Slíže, Para, David Koller & Band, Olympic a speváčky Zuzany Smatanovej. Program na Hviezdoslavovom námestí sa bude niesť v znamení divadla, hudby, tanca a pouličného umenia. Návštevníkom sa predstavia hudobné skupiny zo Slovenska, Ruska, Nemecka či Poľska.

Chýbať nebude ani vystúpenie street-kaskadérov, akrobatov Le Parkour, žonglérska šou Slížo Perfecto, pouličný basketbal či Street dance Academy. Scéna na Hlavnom námestí bude venovaná deťom. Okrem vystúpení a workshopov základných umeleckých škôl a centier voľného času je pripravená aj bublinová a kúzelnícka šou.

Sprievodnými podujatiami bude ohňostroj v sobotu od 21:45 hod., výstava fotografií Martina Kollára na Novom moste a bezplatná plavba loďou Martin medzi oboma nábrežiami. Loď bude premávať v sobotu od 10:00 do 19:00 od Café Propeler na Rázusovom nábreží do Petržalky v 30-minútových intervaloch.

 

Zdroj/autor: bratislava,wn,drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa