St. Martins Therme - wellness i zážitky z prírody

2014-02-03 12:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO - St. Martins Therme & Lodge, prvá lodge v strednej Európe, sa nachádza neďaleko Bratislavy, asi hodinku cesty autom, na okraji Národného parku Neusiedler See - Seewinkel. Toto wellness a dobrodružstvo v jednom ponúka ubytovanie kategórie 4*-superior, vlastné jazero na kúpanie, jedinečný svet prírody a kultúry, špičkový výber z vín a gastronómie, zážitkový priestor na ploche 40 kilometrov štvorcových a veľa ďalšieho.



V St. Martins Therme & Lodge nájdete kvalitné ubytovanie na vysokej úrovni v Junior suitách a tí, čo uprednostňujú súkromie, majú k dispozícii Livingstone suity s vlastnými mostíkmi na plávanie.

V reštaurácii St. Martins si dávajú záležať, aby pripravované a servírované špeciality boli výlučne z regiónu a vo vínnej izbe sa podáva viac než 60 otvorených vín.

Na relax a oddych slúži wellnessový a termálny svet s piatimi rôznymi saunami a parnými kúpeľmi. Nielen dámy sa iste potešia rozsiahlej zóne určenej pre telové a kozmetické ošetrenia v individuálne vytvorených priestoroch. Na športovcov zase čaká fitness i priestory na gymnastiku.

V St. Martins Therme & Lodge ale nezabudli ani na tých najmenších, pre ktorých je tu pripravený vlastný akusticky oddelený priestor s detským bazénom, šmykľavkou a inými atrakciami.

 

Summer Island aj safari

Od mája do septembra môžete leňošiť na Summer Islande a pochutnávať si na rôznych nápojoch a občerstvení v plážovom „Beach“ bare. Pre tých, ktorí by chceli skúmať prírodu viac do hĺbky, sú k dispozícii rozmanité safari túry do Seewinklu za sprievodu odborne zdatných rangerov zo St. Martins. Počas zimy sú tieto safari túry možné aj vo vnútri s novým „Spafari“ konceptom.

 

Zdroj/autor: stmartins.at, Jana Rujáková, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
3.5/5 (6 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa