RAKÚSKO Kúpele a wellness Aqua Dome

2010-08-08 14:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO/ video - Komplex wellness zariadení Aqua Dome, nachádzajúci sa v Tirolsku, je najmodernejším kúpeľným komplexom v Rakúsku.



V termálnom dome Ursprung sa môžete ponoriť a zažiť rýdzi pocit blaha vo vode teplej 34 °C alebo 36 °C, ktorá z impozantnej výšky ľadovca preteká kameňmi, a potom vyviera z hĺbky okolo 1 800 metrov ako termálna voda.

Po termálnom kúpeli sa uvoľníte a načerpáte nové sily v galérii s ležadlami. K dispozícii je vám i ďalšia zóna oddychu, tzv. Tepelná zóna s vyhrievanými ležadlami.

Aqua Dome ďalej ponúka aktívny bazén vybavený podvodnými fitness prístrojmi pre tých, ktorí by si radi zacvičili napríklad aqua gymnastiku, solárium, nádrž so slanou vodou (je naplnená 36 °C vodou a zážitok z kúpania je doplnený hudbou pod vodou i nad vodou a svetelnými efektmi), masážnu nádrž (tu sa usadíte na masážnych laviciach a pomocou trysiek budete jemne masírovaní; mimoriadnou atrakciou je gejzír uprostred nádrže), perlivú nádrž (v tejto nádrži si oddýchnete a užijete si blahodárne pôsobenie perličkového kúpeľa a nádherného prostredia) a vodnú idylku v exkluzívne navrhnutej a vytvorenej záhrade.

Čaká na vás i perfektné komplexné umelecké dielo Gletscherglühen (svet saún). Aj sprchy sa tu postarajú o prekvapenie – a to o efekty počasia ako tropický dážď, vodopád a hmlový opar.

Potešenie z mimoriadnych zážitkov nájdete tiež v rôznych saunách a parných kúpeľoch, ktoré pre každého ponúkajú zodpovedajúcu teplotu.

V Morgentau Spa zas nájdete oázu pre krásu tela i duše. Ponúkajú sa vám tu špeciálne aplikácie a rituály, klasické kozmetické ošetrenia, exotické masáže, relaxácia a regenerácia a mnoho ďalšieho. V Aqua Dome sa môžete venovať aj cvičeniu vo fitness centre samostatne alebo pod dohľadom osobného trénera.

 

 

Aqua Dome
Oberlängenfeld 140
A-6444 Längenfeld
Tel.: +43 5253 6400
E-mail:
office@aqua-dome.at

 

Zdroj/autor: aquadome, drom (pozri aj Galériu)

VIDEO Aqua Dome, Längenfeld



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa