Kúpele Sonnentherme - rodinný oddych s deťmi v Rakúsku

2012-06-01 16:30:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Kúpele Sonnentherme sa nachádzajú v rakúskej obci Lutzmannsburg v spolkovej krajine Burgenland. Oázu pohodlia a relaxu tu nájde celá rodina. Tieto popredné európske kúpele, ktoré sú zamerané na bábätká a malé deti, sa delia na tri špeciálne hlavné oblasti - Babyworld pre bábätká a malé deti, Funny Waters, zážitkové kúpele pre deti a napokon Silent Dome, oddychové kúpele určené všetkým, ktorí hľadajú pokoj.



Detský svet Babyworld leží na ploche 1 500 m² a ponúka okrem iného aj špeciálne novinky ako sú obrovský detský bazén v tvare plytkej lagúny a detskú saunu.

V zážitkových kúpeľoch Funny Waters nájde každé dieťa 23 metrov vysokú vežu šmykľavky, najdlhšiu vnútornú vodnú šmykľavku v Rakúsku - Speedy (141 m) a taktiež absolútny vrchol zábavy - Twister (202 m).

Oddychové kúpele Silent Dome sú ideálne nielen pre tých, ktorí hľadajú odpočinok a uvoľnenie, ale napríklad aj pre budúce mamičky, ktoré tu nájdu naozaj všetko, čo v momentálnom stave potrebujú.

 

Ďalšie špeciality detského sveta Babyworld:

 

  • „Bubble Pool“ - vírivka špeciálne pre deti.
  • „Dojčiaci kútik“ - pohodlný výklenok na nerušené dojčenie.

  • „Prebaľovací dóm“ - kde sú pohodlné hygienické prebaľovacie kútiky.
  • „Detská kuchynka“ - určená na ohrievanie a konzumáciu vlastných prinesených jedál. K dispozícii je ohrievač na fľašky, mikrovlnka a detské stoličky.
  • Malý detský bazén so zatienenými ležadlami - je vo vonkajších priestoroch.

 

Ku kúpeľom Sonnentherme patrí aj 4-hviezdičkový rodinný hotel Sonnenpark, kde nájdete okrem ubytovania aj reštauráciu, „Sunny Bunny Club“ pre 2 až 10 ročné deti s odbornou starostlivosťou a pestrým programom, Café-Bar, vínotéku, klubovňu a herňu s biliardovým stolom, detské kino, posilňovňu a veľa ďalšieho. Hotel je navyše obklopený zeleňou a detským ihriskom.

 

Zdroj/autor: sonnentherme.at, Jana Rujáková, drom

Foto: sonnentherme.at

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
4.8/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa