Reiter´s Resort Stegersbach - rodinný luxus

2012-03-14 16:55:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Reiter´s Resort Stegersbach je ideálne miesto nielen na dovolenku pre rodiny, milovníkov wellnessu i golfu. Rozsiahly rezort sa nachádza v južnom Burgenlandsku a disponuje termálnym kúpaliskom a jeho oddychovým prostredím o rozlohe 6 700 m², saunovým svetom a termálnymi kúpeľmi na ploche 2 200 m² a najväčším golfovým ihriskom v Rakúsku so 45 jamkami s celkovou rozlohou 190 ha. V rezorte sa nachádza aj štvorhviezdičkový Reiter´s Allegria Hotel, ktorý poskytuje maximálne pohodlie a luxus.



Tí z vás, čo majú radi vodu, a nepochybne aj detské ratolesti sa istotne potešia vodnému svetu, ktorý na 1 500 m² vodnej plochy ponúka 14 bazénov, medziiným termálne vnútorné bazény, dva kaskádové vonkajšie bazény, bazén s horskou bystrinou, športový bazén, termálnu jaskyňu, vlnobitie, detský bazén, Aqua Splash Pad, dvojité tobogany a 100 m² dlhú šmýkačku s meraním času a hrou farebných svetiel.

Vo veľkom svete sauny a rodinných termálnych kúpeľoch zase môžete relaxovať v meditačnej miestnosti, v kúpeli s aromatickou parou, vo vnútornej a vonkajšej saune, v infračervenej kabíne, v bylinkovej saune, biosaune, potnej komore, pivničnej saune a osvieženie určite privítate v ľadovej fontáne.

Rezort má k dispozícii aj plochy pre aktívnych, športuchtivých dovolenkárov a to detské a volejbalové ihrisko, veľké pieskovisko, Noemovu Archu, sopečný vrch Vulcano, Softhill, trampolínu a stolný tenis.

Gastronomické zážitky si doprajete v hotelovej alebo Therme reštaurácii. Reiter´s Resort Stegersbach ponúka samozrejme aj ďalšie služby, o ktorých sa môžete presvedčiť na vlastnej koži, pokiaľ tento jedinečný spa a wellness rezort navštívite.

 

Zdroj/autor: dietherme.com, Jana Rujáková, drom

Foto: dietherme.com

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 2. máj. 2024. Meniny má Žigmund.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa