Tekvicová zábava vo viedenskej zoo

2012-10-20 10:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Viedenská Tiergarten Schönbrunn pripravila jesennú zábavu, ktorá je spojená s najobľúbenejšou jesennou zeleninou, tekvicou. Malých i veľkých návštevníkov očakáva vo viedenskej zoo pestrý program v parku slonov, vyrezávanie „halloweenskych tekvíc“, bio stánok a ďalší program.



Na obdobie plné tekvicovej zábavy sa každý rok tešia aj slony viedenskej zoo. V tvorivej dielni môžu deti pre nich pripraviť obľúbenú pochúťku - vyrezať a naplniť tekvice jabĺčkami a mrkvou, môžu si vyrezať svoju strašidelnú tekvicu na sviatok Halloweenu alebo si vyrobiť jesenné dekorácie a šperky.

Rodičia si medzičasom môžu pochutnať a kúpiť v bio stánku rôzne druhy jabĺčok a hrušiek i domáce dobroty z nich vyrobené - džemy, chlebík či šťavy. Potom sa deti spolu s rodičmi na špeciálnej prehliadke dozvedia zaujímavosti o živote slonov a môžu ich aj pozorovať pri jedení tekvicových lahôdok, ktoré najmenší pre nich pripravili. Poučná nielen pre malých návštevníkov je aj výstava o regionálnom ovocí a samozrejme tekvici, jesennej zelenine číslo 1.

Tekvicová zábava vo viedenskej zoo štartuje dnes, 20. októbra, ďalšie termíny sú 21., 26., 27. a 28. októbra a 1. novembra.

 

Zdroj/autor: compress, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
4.5/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa