TOP destinácie pre svadobnú cestu v roku 2014

2014-06-16 10:00:00 |   |    | 

Jedna z najkrajších dovoleniek, ktorú môžeme zažiť. Na prvom mieste nebude tentoraz stáť možno ani samotná destinácia, ako skôr osoba, ktorá tam bude s nami. Prvá dovolenka, na ktorú pôjdete ako manželia, je nepochybne veľká vec. No aby boli medové týždne ešte sladšie, skúste si vybrať ako cieľ vašej cesty jednu z top romantických destinácií pre tento rok. Travelchannel.com zostavilo rebríček tých najexkluzívnejších miest ako stvorených pre vašu svadobnú cestu.



 

  • Seychely

Ide o trošku luxusnejšiu dovolenku, no pre takúto romantiku ako stvorenú. Nájdete tam presne všetko to, čo by ste očakávali od zabudnutého ostrova niekde v obklopení oceánu, kde sa absolútne dostanete z problémov reálneho života. Nádherné zákutia, fantastické počasie, úžasné pieskové pláže a najmä unikátna príroda. Keďže ostrov nie je tak veľký, pohodlne ho môžete precestovať autom a pozrieť sa aj do jeho iných častí. Všade nájdete fantastické služby a presne tú exotiku, akú by ste očakávali od raja na Zemi.

 

  • Brazília

Pre dovolenku menej tradičná destinácia. No ak raz vkročíte do Brazílie, ihneď pochopíte túto voľbu. Fantastický nočný život, všade skvelá zábava a veľa veľa veľa tanca. K tomu nezabudnite prirátať aj úžasnú prírodu. Zájsť si môžete do pralesa, splaviť divokú rieku a o chvíľku už pokojne oddychovať na pláži. Pozor si dávajte len na rezerváciu v prvom letnom mesiaci. Vtedy sa tam totiž konajú Majstrovstvá sveta vo futbale a to sa spustí aj hotové šialenstvo, počas ktorého by ste si veľmi neoddýchli. Bonusom plynúcim z tohto šampionátu je však skvalitnenie niektorých služieb, ktoré vám padne vhod.

 

  • Maroko

Hit tejto sezóny, ktorý sa popri Tunisku a Egypte hlási o rovnako silnú pozíciu na cestovateľskom trhu. Ten, kto sa už niekedy vybral do týchto končín, určite volí túto krajinu najmä kvôli autentickosti. Všetko to dobré, čo viete o afrických krajinách, sa spája práve v Maroku. Pestrá zmes vôní, farieb, cudzej kultúry a pritom stále uchovaná v tej pôvodnej tradičnej forme. Už len stačí chytiť sa s vašou láskou za ruky a túlať sa charizmatickými uličkami jeho miest.

 

  • Maldivy

Jedno z najkrajších miest na svete, o ktoré pomaly prichádzame. I preto by bola veľká škoda nevybrať sa tam ešte teraz, keď si môžete užiť všetky tie romantické bonusy, ktoré vám prinášajú. Pri predstave raja vám hlavou preblesnú obrázky bielych pláži, azúrového mora, veľa exotických rastlín a paliem, všade krásny pokoj, pestré kvetiny, fantastické jedlo a nezabudnuteľný západ slnka. Presne to všetko vám ponúknu aj Maledivy. Domáci ešte k tomu všetkému výrazne dbajú na to, aby si uchovali čo najviac pôvodného koloritu. Z toho dôvodu výrazne limitujú počet turistov, nepovoľujú vysoké a výstredné stavby a namiesto toho stavia vždy na ich svojskú originálnosť. Aj vďaka tomu sa môžete ubytovať v apartmánoch v malých bungalovoch, ktoré sa nachádzajú priamo na pláži a ráno sa tak zobudiť s pohľadom na šíre more a v objatí svojej lásky. Jednoducho svadobná cesta ako zo snov.

 

  • Jáva

Ostrov, ktorý vám prináša niečo naviac. Ak chcete dať vašej láske iný rozmer a pozdvihnúť ju aj z duchovnej stránky, tak toto by malo byť pre vás tou správnou voľbou. Tiché miesta na meditáciu, relax v prírode a návštevy historických chrámov posilňujú váš vzťah na inej, no predsa veľmi podstatnej úrovni. Okrem toho si môžete vybrať aj taký luxus, akým sú privátne časti ostrova, kde vás okrem tichého personálu nebude rušiť nič iné. Naše cestovné kancelárie ju často ponúkajú aj v kombinácii s inými okolitými krajinami a urobiť si tam môžete aj zaujímavý poznávací zájazd.

 

  • Maurícius

Ďalšia alternatíva na svadobnú cestu je Maurícius, exotický raj ako stvorený na vyznávanie lásky a vzájomné rozmaznávanie sa. Maurícius drží jeden z hlavných tromfov najmä z hľadiska miestnej flóry. Nájdete tam hneď niekoľko úžasných rastlín, ktoré nerastú inde na svete. Vynechať by ste nemali ani návštevu jednej z najväčších botanických záhrad. Urobte si v nej piknik a zaraďte ďalší z nádherných zážitkov do vašich spomienok. Odborníci z tejto stránky navyše odporúčajú, aby ste výlet na ostrov spojili aj s krátkou odbočkou na africké safari. Ako jednu z možností na fakultatívne výlety to ponúkajú viaceré hotely, no musíte počítať s dlhším časom stráveným mimo pohodlia vašej pláže.

 

Zdroj/autor: David, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.8/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa