EXTRA Najšpinavší hotel

2010-02-01 14:00:00 |   |    | 

SPOJENÉ ŠTÁTY/ EURÓPA / video- Najšpinavejším hotelom Spojených štátov, v ktorom návštevnícu zakopávajú o šváby a odkopávajú špinavé plachty, je vraj hotel Heritage Marina v San Francisku. Európskym zase, britský Grosvenor Hotel.



Európskym „top“ špinavým hotelom je zase Grosvenor Hotel v britskom prímorskom stredisku Blackpool. Vyplýva to z aktuálneho hodnotenia návštevníkov a cestovateľského serveru TripAdvisor pre rok 2010.

Hotel Heritage Marina, kde stojí noc okolo 50 dolárov, sa na webe prezentuje ako „jedna z najlepších hodnôt San Franciska“.

Na cestovateľskom serveri je ale vyše tristo hodnotení od návštevníkov, z ktorých polovica ho označuje za „príšerný“. Osemdesiat percent cestovateľov, ktorí o ňom písali ho neodporúčajú. "Keď sme videli tie šváby a ja som zabila dvoch z nich, tak to bola posledná kvapka. Odišli sme,“ píše Debbie o svojom pobyte v hoteli.

Z desiatich najšpinavších hotelov Spojených štátov sú tri v Kalifornii, dva na Floride a jeden v New Yorku.

Najšpinavejším európskym hotelom je podľa výsledkov hlasovania dvojhviezdičkový Grosvenor Hotel v Blackpoole vo veľkej Británii. Ten neodporúča 87 percent hodnotiteľov, z ktorých jeden dokonca píše, že by ho neodporučil ani svojmu najhoršiemu nepriateľovi, a to ani keby bol zadarmo.“

Na druhom mieste „ v špinavosti“ je Villagio Club Porto Ainu v meste Budoni na Sardínii a na treťom mieste to dotiahol Park Hotel v Londýne.

Ako najšpinavší ázijský hotel cestovatelia vyhodnotili hotel Don Chukit Resort na thajskom ostrove Phi Phi.

 

 

Zdroj/autor: tripadvisor,čtk,drom

VIDEO Grosvenor Hotel, Blackpool



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 1. máj. 2024. Dnes je Sviatok práce,
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa