Viedenský ľadový sen

2014-01-21 15:30:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Korčuľovanie a zábava na ľade odštartuje vo Viedni vo štvrtok, 23. januára. Viedenčanov a turistov očakáva ľadový areál pod šírym nebom o rozlohe 7 tisíc metrov štvorcových priamo pred mestskou radnicou. Tzv. Viedenský ľadový sen ponúkne aj 450 m² veľké klzisko pre začiatočníkov a deti a šesť curlingových dráh. Vysvieteným Radničným parkom sa potiahne aj 750 metrov dlhá poprepletaná ľadová cestička, ktorá siaha až k viedenskému Ringu.



Atmosféru Viedenského ľadového sna doplní hudobná a svetelná kulisa. Na rôznych miestach si bude možné pochutiť v stánkoch na kulinárskych špecialitách, kde nájdu návštevníci mnoho regionálnych a bio produktov. Miesto na oddych i zahriatie poskytne aj rozšírená drevenica Almhütte.

Už tradične budú môcť deti z materských a základných škôl využívať grátis 450 m² rozľahlú ľadovú plochu od pondelka do piatka v čase od 9.00 do 16.00. Počas víkendov si tu všetky malé deti a začiatočníci zajazdia zdarma. Vo večerných hodinách sa táto plocha zmení na 6 curlingových dráh.

K dispozícii bude pre návštevníkov aj požičovňa korčúľ, ktoré sú už predhriate vzduchom. Na bezproblémový chod, bezpečnosť a pohodlie návštevníkov bude dohliadať každý deň 50 pracovníkov.

Vstupenka pre dospelých stojí 6,50 eura, 5 eur pre deti do 14 rokov a 15,50 eur rodinný lístok. Zapožičanie korčúľ vyjde na 6,50 eura pre dospelých a 4 eurá pre deti.

Viedenský ľadový sen v centre Viedne bude otvorený denne od 9.00 do 22.00 až do 9. marca.

 

Zdroj/autor: compress, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa