Ďalšia súťaž: Prežite noc ako Hamlet na hrade Elsinor

2016-04-05 08:00:00 |   |    | 

So zaujímavými pobytmi sa akoby vrece roztrhlo. Stránky sa snažia ponúknuť niečo nové a ukázať sa v lepšom svetle. Podobne je tomu aj v prípade tejto súťaže. Kto sa zapojí, má príležitosť vyhrať noc v Hamletovom hrade v Dánsku.



 

Sladká výhra

 

Začneme hneď tým najlepším. Na stránke Airbnb môžete vyhrať jednu noc na hrade, ktorý je predlohou pre známe dielo anglického dramatika, Hamlet. Dráma plná zvratov opisuje život ako kedysi bol, no ak vyhráte, žiaden temný stredovek sa konať nebude. Namiesto toho, získate jednu noc v kráľovskej posteli v Kráľovskej veži, účasť na obrovskom bankete a navyše aj letenky tam a späť.

Stačí, aby ste sa do 13. apríla prihlásili a napísali, prečo by ste práve vy mali vyhrať tak zaujímavú cenu. Milujete drámu? Ste obdivovateľom Shakespearea? Hodíte sa do tohto prostredia? Máte niečo spoločné s Hamletom? Nič nevynechajte a skúste šťastie.

Súťaž prebieha pri príležitosti 400. výročia narodenie slávneho dramatika. Oslavovať sa bude vo veľkom a okrem pobytu, bude víťaz (plus jeden) pozvaný aj na slávnostný banket, kde sa stretne viac ako 300 hostí z rôznych kultúrnych inštitúcií.

 

U Hamleta na návšteve: Pri Kodani objavíte hrad, kde sa odohrala jedna z najznámejších drám

 

Je to ozaj výnimočná príležitosť, keďže v tomto hrade nik nespal už takmer 100 rokov. Kronborg sa navyše nachádza pri mori, takže budete mať z veže prekrásny výhľad na more, priehradu aj celé pobrežie.

Pripravte si teda približne 9 eur, toľko vás noc bude stáť, a očakávajte že v noci z 23. na 24. apríla, zažijete niečo ozaj jedinečné. A možno sa zastaví aj nejaký ten duch.

Zdroj/autor: airbnb.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa