RegioJet spúšťa každodenné spojenie Bratislavy s letiskom v Budapešti

2018-02-14 08:00:00 |   |    | 

RegioJet spúšťa každodenné priame autobusové spojenie Bratislavy s budapeštianskym letiskom. Reaguje tak na podnety cestujúcich, ktorí chceli využívať sieť letov nízkonákladových dopravcov z Budapešti. Ako informoval dopravca, na základe úspechu tejto linky môžu pribudnúť aj ďalšie spoje na toto letisko.



 

Autobusy súkromnej spoločnosti budú štartovať každý deň ráno o 3.15 h z Bratislavy s príchodom na budapeštianske letisko o 6.45 h, teda pred odletom ranných letov. V opačnom smere odchádzajú autobusy z letiska v Budapešti o 10.15 h a do Bratislavy sa vrátia o 14.15 h.

"Reagujeme na časté podnety cestujúcich, ktorí chceli pri cestovaní ušetriť a využiť hustú sieť letov nízkonákladových dopravcov do Budapešti. O nové spojenie očakávame veľký záujem cestujúcich najmä z okolia Bratislavy. Pokiaľ sa linka uchytí, nevylučujeme, že na budapeštianske letisko predĺžime aj ďalšie spoje," priblížila Marcela Hamříková, obchodná riaditeľka autobusov RegioJet.

Spoločnosť už nové spoje uviedla do predaja s tým, že cestovné lístky sa dajú zakúpiť na webovej stránke dopravcu a na všetkých predajných miestach Regiojetu a Student Agency.

Dopravca ponúka okrem toho aj priame spojenie Bratislavy s Budapešťou päťkrát denne, pričom autobusy zastavujú pri železničnej stanici Budapešť Kelenföld s možnosťou prestupu na linku metra. Začiatkom roka zaviedol aj novú autobusovú linku Bratislava – Viedeň – Budapešť a do konca roka plánuje spustiť nové linky v Nemecku.
 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Budapest Airport
Zdroj: TASR

Hodnotenie článku:
2.7/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa