DOMA Do múzeí a galérií zdarma

2009-09-22 09:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO - V Týždni Trnavského samosprávneho kraja, ktorý trvá od včera a skončí v nedeľu 27. septembra, je pre verejnosť pripravených viacero podujatí.



Počas týchto dní bude bezplatný vstup na všetky expozície a výstavy galérií a múzeí v kraji.

V knižniciach zase bude udelená amnestia na čitateľské upomienky. Trnavské Divadlo Jána Palárika sprístupní návštevníkom kostýmové skúšky a priblíži im zákulisie divadla. Divadelné predstavenie hry 800 míľ po Amazonke bude navyše prístupné len za symbolické euro. V záhrade Krajskej knižnice Juraja Fándlyho sa zase uskutoční beseda s bývalými redaktormi časopisu Roháč.

Do Týždňa Trnavského samosprávneho kraja sa zapoja aj zariadenia sociálnych služieb. Domov sociálnych služieb Šoporňa – Štrkovec pripravuje v tomto týždni Štrkoveckú barónku - 6. ročník prehliadky tradičnej umeleckej tvorivosti klientov zariadení sociálnych služieb. Už po druhýkrát kraj usporiada Župnú paralympiádu. Prezentovať sa budú aj stredné školy a nemocnice v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja. Každá stredná škola bude mať počas tohto týždňa deň otvorených dverí. Nemocnice v Skalici, Dunajskej Strede a Galante po celý týždeň organizujú darovanie krvi.

Bližšie informácie o podujatiach získate na internetových stránkach jednotlivých inštitúcií Trnavského samosprávneho kraja.

 

Mestská turisticko-informačná kancelária Trnava

Trojičné námestie 1
917 01 Trnava
Tel./Fax: +421 / 33 / 323 64 40
E-mail: tins@trnava.sk

 

Zdroj/autor: sita, trnava, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa