CHORVÁTSKO Vestibul Palace

2010-03-30 16:00:00 |   |    | 

CHORVÁTSKO/ video - Splitský exkluzívny hotel Vestibul Palace v srdci Diokleciánovho paláca sa stal oficiálnym členom najelitnejšieho svetového hotelového združenia Small Luxury Hotels of the World...



Mesto Split bolo tak zapísané na svetovú turistickú mapu v kategórii najlepších malých luxusných hotelov. Vestibul Palace bol zaradený medzi 480 hotelov zo 70 krajín sveta, ktoré sa reklamujú a predávajú na všetkých kontinentoch pod sloganom Objavte druhý svet.

Iba v minulom roku toto hotelové zoskupenie zarobilo 125 miliónov dolárov. Je známe, že ide o skupinu malých boutique hotelov, v ktorej má každý objekt svojskú, originálnu exkluzivitu.

To je aj prípad Vestibul Palace, ktorý má len päť izieb a dva apartmány s reštauráciou, no so špičkovými službami a ubytovaním, pričom najväčšou prednosťou je jeho poloha. Hotel sa totiž nachádza v strednej časti niekdajšieho cisárskeho sídla samotného rímskeho imperátora. Vďaka svojej výnimočnej architektúre bol Diokleciánov palác ako súčasť svetového historického dedičstva prijatý pod záštitu UNESCO.

Ako člen novej elitnej spoločnosti získava Vestibul Palace aj podporu odborníkov tejto hotelovej skupiny, aby sa čím skôr prispôsobil požiadavkám tohto brandu, ale aj finančné poradenstvo, ako čím skôr dosiahnuť návratnosť svojej investície.

Jeho ponuka bude ako súčasť spoločného marketingu združenia zaradená do miliónov katalógov Small Luxury Hotels of the World na celom svete.

 

Zdroj/autor: chtz,dalmacija,drom, reklamný článok

VIDEO Vestibul Palace

 



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa