CHORVÁTSKO Psí hotel

2010-04-07 14:30:00 |   |    | 

Šibenická riviéra by mala tohtoročnú turistickú sezónu začať so zvýšeným počtom ubytovacích kapacít, nie však len pre turistov, ale aj pre ich štvornohých miláčikov - psov.



V podnikateľskej zóne Podi, neďaleko Šibeniku, bude totiž čoskoro otvorený psí hotel šibenickej spoločnosti As-Eko, prvý hotel tohto druhu v Dalmácii, na ktorého výstavbu sa investovalo okolo 5,5 milióna chorvátskych kún.

Na približne šesť tisíc metrov štvorcových boli už vybudované dva objekty s celkovou rozlohou tisíc metrov štvorcových. Investori hovoria, že idea výstavby turistického ubytovania pre najlepších priateľov človeka sa zvažovala už dlhšie, keďže mnohí návštevníci šibenickej riviéry prichádzajú so svojimi miláčikmi, ktorých nemajú komu zveriť ani v situáciách, kedy je to naozaj potrebné, napr. milovníci vodných športov, ktorí chcú svojich havkáčov ušetriť plavby na rozbúrenom mori.

Podľa investorov budú mať psí turisti na Podoch špičkovú starostlivosť, pričom budú ich služby prispôsobené požiadavkám majiteľov psov. Títo si budú mať napríklad možnosť zvoliť pre psa denné menu. Na vychádzky ich miláčikov je tu k dispozícii zvlášť pre tento účel vyhradená psia promenáda.

Hotel nebude mať k dispozícii chyžné a obsluhu, ale zato budú mať chlpatí turisti k dispozícii svojich veterinárov, sanitárneho technika, inžinierov a ďalší technický personál.

 

Zdroj/autor: chtz,sibenikregion,drom,reklamný článok

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Pondelok, 29. apríl. 2024. Meniny má Leo, Lea.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa