EXTRA Metrosexuáli patria do New Yorku

2010-07-04 15:00:00 |   |    | 

SPOJENÉ ŠTÁTY/ video - Mužom, ktorí si potrpia na vycibrený životný štýl, sa najlepšie žije v New Yorku.



Vyplýva to z prieskumu pánskeho internetového serveru Askmen.com  (TOP Cities To Live In - 2010 Edition), ktorý svetové metropoly porovnával na základe podnebia, čistoty ovzdušia a priemerných nákladov na život, ale taktiež možností zoznámenia, kvality nočného života alebo rozmanitosti pánskych butikov.

New York na prvej priečke vystriedal Chicago, ktoré sa tento rok prepadlo až na dvadsiatuštvrtú pozíciu. V prvej pätici sa ďalej umiestnili Melbourne, Tokio, Madrid a Londýn.

Mestá boli hodnotené na základe siedmich určujúcich faktorov: počasia, nákladov na život, pracovných príležitostí, nočného života, kultúrneho diania, príležitostí na zoznámenie a čistoty ovzdušia.

Medzi kritériami sa vyskytuje napríklad i takzvaný bikiny faktor, daný priemernými teplotami v jednotlivých mestách, alebo náklady spojené s kúpou najnovšieho prehrávača iPod či auta Nissan 370Z. Kvalita romantického života je podľa Askmen.com daná predovšetkým pomerným počtom mužov a žien a vzdelanosťou žien v danej metropole.

"Snažíme sa nájsť miesta, v ktorých sa dá dobre žiť, napríklad na rok, a ktoré zároveň poskytujú dostatočné pracovné príležitosti rovnako ako dostatok zábavy pre mužov," uviedol hlavný editor internetového magazínu James Bassil.

V zozname štýlových miest podľa serveru sa vraj tento rok objavili i exotickejšie miesta ako Šanghaj, Bejrút, Kapské mesto alebo Bogota.

 

Zdroj/autor: čtk, askmen.com, drom

VIDEO New York City



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 5. máj. 2024. Meniny má Lesana, Lesia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa