To najkrajšie zo sveta

To najlepšie zo starého kontinentu: Toto je 7 divov Európy

KOLOSEUM, RÍM
2016-07-06 00:00:01

Sedem divov sveta – pod týmto pojmom poznali v staroveku diela, ktoré vynikali technickou a umeleckou dokonalosťou. Takými vlastnosťami sa môžu pochváliť aj mnohé európske stavby. Každú z nich sa rozhodne oplatí navštíviť osobne, zatiaľ si však tých najkrajších sedem môžete vychutnať na našich nádherných fotografiách. viac »

Krásy sveta ako na dlani: Užite si s nami tie najlepšie vyhliadky

Výhľad na panorámu Barcelony
2016-06-21 00:00:01

Pekné vyhliadky patria obvykle k najobľúbenejším atrakciám v jednotlivých destináciách. Zrazu nám ukazujú okolitú krajinu z inej perspektívy a prinútia nás opäť zamyslieť sa nad tým, akí sme oproti prírode maličkí. Aby ste mali vždy takéto miesta pod palcom, predstavíme vám tie najkrajšie vyhliadky v najrôznejších kútoch sveta. viac »

Najkrajšie pláže v lone prírody: Tu zaplesá srdce každého dobrodruha

Najkrajšie pláže v lone
2016-06-14 00:00:00

Dovolenku pri mori nerobí úžasnou len krásna piesočná pláž, čistá voda a príjemní ľudia. Ak by ste okolo seba nemali krásnu prírodu, časom by vás tie výhľady a najmä nečinné ležanie na pláži začali nudiť. Preto vždy padne vhod, ak môžete preskúmať aj ďalšie zákutia v okolí. Tieto pláže vám poskytnú oboje - ničím nerušený oddych aj objavovanie panenskej prírody. viac »

Raj pre milovníkov kníh: Slovensko opäť na zozname NAJ zo sveta

El Ateneo Grand Splendid
2016-06-12 00:00:01

Medzi najkrajšie pamiatky svetových miest obvykle radíme katedrály, paláce či mosty. Vedeli ste však, že výnimočnou zaujímavosťou môže byť aj kníhkupectvo? Keď sa nachádza v bývalom kostole alebo divadle, tak nepochybne áno. Jeho návšteva býva skutočne nezabudnuteľným zážitkom – k vizuálnej kráse sa pridá aj vôňa kníh, ticho a jedinečná atmosféra. viac »

Raj na Zemi: Toto je 8 najlepších miest na život

Melbourne, Austrália
2016-06-06 11:55:00

Zatúžili ste niekedy definitívne zbaliť kufre a presťahovať sa niekde ďaleko? Ak máte už dlho chuť urobiť tento rozhodujúci krok, ponúkame vám niekoľko tipov, kde zapustiť nové korene. Každý rok vznikajú rebríčky miest, ktoré sú najvhodnejšie pre život, pretože ponúkajú dobré podmienky pre život, neustále sa tam deje niečo zaujímavé, sú bezpečné a navyše pekné. Aktuálne je na druhom mieste aj zástupca susednej krajiny. viac »

Darujte deťom nezabudnuteľné zážitky: Toto sú NAJ zábavné parky Európy

Darujte deťom nezabudnuteľné zážitky:
2016-06-01 12:45:00

Radosť, zábava a vzrušenie – to určite zažíval v detstve každý z nás, keď „prišli kolotoče“ alebo navštívil lunapark v Petržalke. Dnes už zábavné parky ponúkajú omnoho viac ako len húsenkovú dráhu, autodrom či strelnicu. Jedno sa však nezmenilo – radosť v očiach detí a zážitky na celý život, ktoré im dnes môžete dopriať kedykoľvek. Presvedčte sa, že je naozaj z čoho vyberať. viac »

Najkrajšie mestské parky sveta: Vypnite v obklopení prírody

Nájdite si v metropolách
2016-05-27 00:00:01

Fanúšikovia aktívnych dovoleniek s obľubou siahajú po dovolenkách vo väčších mestách. Majú tak postarané o zábavu, môžu si vyberať z množstva pamiatok, užijú si aj rušný nočný život a nechýbajú im ani komfortné doplnkové služby. Napriek tomu istotne každému cestovateľovi padne vhod chvíľka vypnutia, keď sa môžu ponoriť do ticha v obklopení prírody. Presne na to vám poslúžia tie najkrajšie mestské parky, ktoré nájdete v každej väčšej metropole. viac »

Užite si magický svet pod vodnou hladinou: Toto je 7 divov šnorchlovania

Užite si magický svet
2016-05-25 00:00:01

Nadšení potápači vám potvrdia, že kto sa raz ponorí pod vodnú hladinu, bude sa tam chcieť vracať stále znova. Niektorým z nás však hĺbky prekážajú a istejšie sa cítime v plytšej vode. Nevadí, aj my si môžeme krásy sveta pod vodou vychutnať naplno. Stačí si kúpiť pomôcky na šnorchlovanie a navštíviť niektorú zo zaujímavých lokalít. My vám ponúkame tie najlepšie. viac »

Niečo pre romantikov: Spoznajte najlepšie miesta na pozorovanie hviezd

Niečo pre romantikov: Spoznajte
2016-05-22 00:00:01

Niet väčšej romantiky, ako keď sa pozeráte na hviezdnu oblohu v objatí spolu s vašou láskou. No ak aj necestujete so svojim partnerom, môžete si vždy vychutnať pohľad na ďalší z prírodných zázrakov, na ktorý v súčasnosti trochu zabúdame. Rozžiarené ulice miest nám bránia vo výhľade na oblohu, a tak treba za hviezdnym pozorovaním cestovať. viac »

Hrmiace vodopády i zátoka dračích smaragdov: Toto je 8 najúžasnejších vyhliadok sveta

Osem najúžasnejších vyhliadok sveta:
2016-05-15 00:00:01

Stojíme na okraji priepasti, pozeráme na skalné útvary stovky metrov pod nami a snažíme sa dovidieť na koniec gigantického kaňonu, ale márne. Grand Canyon je impozantná hra prírody, ktorá právom získala veľké renomé. Podobne ako 1600 ostrovčekov v zátoke Ha Long alebo neuveriteľný 2,7 kilometra dlhý sled vodopádov na brazílsko-argentínskej hranici. Predstavujeme vám osmičku jedinečných miest, na ktorých urobíte tie najlepšie fotky. viac »


Sobota, 18. máj. 2024. Meniny má Viola.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa