Vaše tipy

Zažite Vianoce uprostred leta - vo Fínsku

Kuopio, Fínsko
2012-08-13 14:00:00

FÍNSKO - Fínsko vám ponúka zaujímavé mestá, ku ktorým určite patria Helsinky, treky v prekrásnej fínskej prírode napríklad ako je NP Oulanka a známy Medvedí okruh. Zažijete v letných mesiacoch polnočné slnko, určite vyskúšajte fínsku saunu a hneď z nej skočte a okúpte sa v nespočetných jazerách Fínska. Prekonať môžete Polárny kruh a zažiť Vianoce uprostred leta v dedinke Santa Clausa, kde má svoje oficiálne bydlisko. A netreba zabudnúť na soby, ktoré budete v hojnom počte stretávať najmä v okolí Polárneho kruhu. viac »

Dovolenka na Slovensku má svoje čaro

Krpáčovo a okolie
2012-08-11 16:00:00

SLOVENSKO - Pokiaľ ste sa stále nerozhodli, kam sa vybrať na tohtoročnú letnú dovolenku, odporúčame slovenské Krpáčovo a okolie. Malebná príroda, atrakcie na Čiernohronskej železničke, výlet do Tatralandie, Vajskovský vodopád, návšteva okolitých salašov s ochutnávkou výrobkov a veľa ďalšieho stoja určite za návštevu. viac »

Pozrite sa s nami na Nový Zéland, do krajiny kúziel

Nový Zéland
2012-08-10 15:00:00

NOVÝ ZÉLAND - Nový Zéland, krajina Pána Prsteňov, ponúka neuveriteľnú prírodu a čoraz častejšie sem prichádzajú aj naši turisti. Veď treba uznať, že to, čo sme videli vo filme, je len zlomok toho, čo môžeme vidieť v skutočnosti. viac »

Ostrov Flores na konci Európy

Ostrov Flores, Azorské ostrovy,
2012-08-10 10:00:00

Najzápadnejší azorský ostrov neponúka veľa pamiatok. Sem, na koniec Európy, sa chodí kvôli prírode. Jej výnimočná krása dostane každého. Predstavte si belasú oblohu bez jediného mráčika. Čierne, rozoklané pobrežie, ktoré prudko klesá dole. Oceán, tmavomodrý ako atrament. Z neho trčia tmavé skaly, na ktoré more naráža obrovskou silou, akoby bolo nahnevané, triešti sa na milión kvapiek a biela pena tvorí niekoľkometrové gejzíry. A na všetko sa pozeráte ponad záplavu žltých a červených kvetov kany. viac »

Ostrovná krajina Malta láka na ideálny pobyt pri mori

Malta
2012-08-10 08:00:00

MALTA - Pokiaľ navštívite túto ostrovnú krajinu, vidieť by ste mali určite Valettu, hlavné mesto Malty s bohatou históriou a krásnymi uličkami, Blú Grott, nádherné miesto na kúpanie, ďalej Golden Bay a Mellieha Bay, jediné miesta na ostrove, kde je piesočná pláž, Mostu, kostol, ktorý prežil bombardovanie počas druhej svetovej vojny, či San Gullian, pulzujúce mesto plné života a diskoték. viac »

Slávne holandské mlyny nájdete aj v Rotterdame

Rotterdam, Holandsko
2012-08-09 17:00:00

DÁNSKO/ HOLANDSKO - Mestečko Horsens v Dánsku je veľmi zaujímavé s peknou architektúrou, morom a mnohými zaujímavosťami. Ak sa však vyberiete do Holandska, nezabudnite na Rotterdam a jeho prístav, múzeum lodí či chodník slávy. viac »

Crikvenica - raj kvarnerského pobrežia v Chorvátsku

Crikvenica, Chorvátsko
2012-08-09 14:00:00

CHORVÁTSKO - Crikvenica je jednou z najkrajších turistických destinácií kvarnerského pobrežia v Chorvátsku. Vďaka miernemu stredomorskému podnebiu a čistému moru sa stala jedinečnými klimatickými kúpeľmi. viac »

Capo Vaticano - najkrajšia oblasť v talianskej Kalábrii

Capo Vaticano, Kalábria, Taliansko
2012-08-08 19:00:00

TALIANSKO - Kalábria určite nesklame všetkých, ktorí majú radi romantické piesočné zátoky vsadené do vysokých skál, krištáľovo čistú vodu, výbornú taliansku kuchyňu i pokojnú atmosféru bez masového turizmu. Kalábria však toho poskytuje omnoho viac, predovšetkým nespočetné množstvo výletov za históriou a divokou prírodou. viac »

Provincia Huelva v španielskej Andalúzii má fascinujúcu atmosféru

Provincia Huelva, Španielsko
2012-08-08 13:30:00

ŠPANIELSKO - Táto nádherná časť Andalúzie určite stojí za zmienku. Donedávna našinci cestovali len na Costa del Sol a spoznávali tamojšie krásy. Oblasť Huelvy, ktorá je poslednou provinciu pred portugalskými hranicami, sa prvýkrát mohli so slovenskými CK zoznámiť minulý rok. V tejto oblasti nájdete množstvo krásnych širokých piesočnatých pláží posiatych nespočetným množstvom mušlí. viac »

V Lomnickom sedle je najkrajšia lyžovačka na Slovensku

Lomnické sedlo, Vysoké Tatry
2012-08-08 13:00:00

SLOVENSKO - Lomnické sedlo vo Vysokých Tatrách ponúka lyžovačku na najvyššie položenej a najstrmšej zjazdovke na Slovensku. Zároveň sa vám odtiaľ pri slnečnom počasí naskytne nádherný výhľad a tí, ktorí slnečné lúče priam zbožňujú, sa môžu aj opaľovať. viac »


Piatok, 3. máj. 2024. Meniny má Galina.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa