Vaše tipy

Kolumbia má v rukáve veľa prekvapení

Zona Cafeteria Salento, Kolumbia
2012-08-20 16:00:00

KOLUMBIA - Kolumbia leží v Južnej Amerike a jej pobrežie obmývajú dva oceány, Atlantický a Tichý. Hlavným mestom krajiny je Bogota. Kolumbia nebýva častým dovolenkovým cieľom turistov, aj keď má čo ponúknuť. viac »

Chorvátsko skrýva mnoho neobjavených miest

Plitvické jazerá, Chorvátsko
2012-08-20 14:00:00

CHORVÁTSKO - Chorvátsko, krajina na Balkánskom polostrove, leží na brehu Jadranského mora. Patrí medzi najobľúbenejšie a najviac navštevované letné destinácie medzi Slovákmi. Okrem čistého mora a pláží krajina ponúka malebné mestečká, architektúru i chutnú gastronómiu. viac »

Opaľujte sa na plážach Turecka (2)

Turecko
2012-08-20 12:00:00

TURECKO - Turecko leží v Ázii aj v Európe. Čo ho robí pre turistov zaujímavou dovolenkovou destináciou sú štyri moria, ktoré ho obmývajú. Okrem pláží a exotickej klímy disponuje krajina aj bohatou a zaujímavou históriou. viac »

Oddych od ruchu veľkomesta na slovenských lazoch

Strážovské vrchy
2012-08-19 14:00:00

SLOVENSKO - Obec Čavoj v okrese Prievidza je dokonalým miestom na oddych od ruchu veľkomesta. Čistý vzduch a príroda vás naplnia nekonečnou energiou. Prechádzka pri západe slnka vytvorí to správne čaro pre romantické duše. Toto všetko je súčasťou Strážovských vrchov. viac »

Kréta, kolíska európskej civilizácie

Kréta, Grécko
2012-08-19 10:00:00

GRÉCKO - Kréta je najväčší grécky ostrov. Považuje sa za kolísku európskej civilizácie. Podľa gréckej mytológie sa na Kréte narodil vládca olympských bohov - Zeus. Severné brehy ostrova obmýva Krétske more a južnú časť Líbyjské more. Rozdeľuje sa na 4 krajské jednotky: Chania, Iraklio, Lasithi, Rethymno. Na Kréte sa nachádzajú nádherné pláže a na svoje si prídu i turisti túžiaci po histórii, ktorú je cítiť v každom meste, v každej uličke, na každom kroku. viac »

Exotické Varadero na Kube

Kuba
2012-08-17 20:00:00

KUBA - Kuba je úžasná krajina, má nádherné pláže vo Varadere, kde sa nachádza aj slávna vila Al Capponeho. Za pozretie stojí samozrejme Havana, kde je bar, kam chodieval písať Ernest Hemingway. Vynechať na Kube by ste nemali ani farmu s krokodílmi, fabriku najlepších cigár na svete Cohibu a múzeum najlepšieho rumu Havana Club. viac »

Nórsko patrí k nadpozemským miestam severu

Nórsko
2012-08-17 18:00:00

NÓRSKO - Čím viac na sever, tým sa zdá Nórsko krajšie. Hlavne fjordy, lofoty a polnočné slnko za polárnym kruhom robia z Nórska priam nadpozemské miesto. Väčšina ľudí si, keď sa povie Nórsko, predstaví sneh a že je tam zima... áno... niekde je, ale toto určite zmení ich predstavu o tejto krajine. viac »

Taliansko je vhodné aj na rodinnú dovolenku s deťmi

Bibione, Taliansko
2012-08-17 14:00:00

TALIANSKO - Benátky a Bibione. Tieto miesta si môžu vybrať aj rodiny, ktoré nemajú veľa peňazí na drahú dovolenku, preto ju odporúča naša čitateľka Romana. Ponúkajú tu plážový servis zdarma, jeden slnečník a dve stoličky. Ubytovanie sa dá zohnať aj dostatočne blízko k moru, záleží, ako ďaleko chcete byť od mora. Je tu možnosť si objednať u svojho delegáta výlet do okolitých miest za rozličné ceny, ako napr. Benátky, Caorle či Florencia. Nachádza sa tu aj lunapark, do ktorého získate od svojho delegáta zľavy, takže deti sa môžu vyblázniť, samozrejme aj rodičia. Po ceste domov uvidíte Alpy. viac »

Zanzibar, africká exotika v Indickom oceáne

Zanzibar
2012-08-16 17:15:00

ZANZIBAR - Tropický Indický oceán, biela pláž, kokosové palmy, slnko, voňavé jedlo a božský pokoj - vitajte na Zanzibare. viac »

Kroměříž, česká perla na Morave

Kroměříž, Česko
2012-08-16 16:15:00

ČESKÁ REPUBLIKA - Kroměříž, mesto založené olomouckým biskupom Brunom von Schauenburgom v roku 1260, patrí medzi najkrajšie mestá na Morave. Vďaka svojmu hradu a barokovým záhradám je zapísané v zoznamoch Unesco World Heritage Sites. Je to príjemné miesto na oddych, prechádzky, ako aj rodinný výlet. viac »


Utorok, 30. apríl. 2024. Meniny má Anastázia.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa