Vaše tipy

Taliansko skrýva krásy, za ktorými sa radi vraciame

Taliansko
2012-09-08 14:00:00

TALIANSKO - Taliansko tradične ponúka kvalitnú dovolenku, ktorá poteší srdce aj zvedavého ducha. Nájdete tu miesta, ktoré vám vezmú dych, hoci viete, čo máte čakať. Pre dobrodružných ľudí je tu možnosť cestovať po kraji a spoznať viaceré miesta, ktoré sú v okolí. Pre tých, čo nechcú cestovať úplne na juh, ponúka stred a sever Talianska možnosť spoznať Pisu, Marinu Di Pisa, ostrov Elba, Benátky a mesto Terst. Všetky sú známe, no aj tak dokážu prekvapiť. viac »

Carcassonne nie je len spoločenská hra, ale aj mestečko vo Francúzsku

Carcassonne, Francúzsko
2012-09-08 10:00:00

FRANCÚZSKO- Carcassonne je jedným z mála zachovaných stredovekých opevnených miest. Leží na juhu Francúzska a schádzajú sa tu turisti z celého okolia. Hrad leží na mieste, kde sa odpradávna stretávali obchodníci, ktorí putovali z juhu na sever alebo z východu na západ. Pri návšteve hradu si nezabudnite obzrieť vinice a navštíviť niektorú z pivničiek, ktoré sú zásobované kvalitným vínom z okolia. viac »

Výhercovia súťaže: "Radi fotografujete? Podeľte sa s nami o svoje zábery z ciest!"

Pláž Las Teresitas, Tenerife,
2012-09-07 18:00:00

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do súťaže a podelili sa s nami o svoje zážitky z dovoleniek a výletov. Z príspevkov sme vyžrebovali výhercov zaujímavých cien, ktorých mená vám práve prinášame. Všetkým výhercom srdečne blahoželáme! viac »

Ak do Grécka za prírodou, tak určite na ostrov Zakynthos

Zakynthos, Grécko
2012-09-07 18:00:00

GRÉCKO- Grécky ostrov Zakythos patrí medzi Iónske ostrovy. Je veľmi obľúbený medzi turistami, ktorí obľubujú prírodu a skvostné výhľady. Zakynthoská príroda má skutočne čo ponúknuť- azúrovo modré more s dramatickými skalami a krásnymi piesočnými plážami sú lákadlom, ktorým sa ostrovčania radi pochvália. Pohľad na pláž Navagio rozhodne pri každom výbere dovolenky. Pre tých, čo vyhľadávajú zábavu má Zakynthos zaujímavý večerný a nočný život, kde sa stále niečo deje. viac »

Paríž - perla na Seine

Paríž, Francúzsko
2012-09-07 16:00:00

FRANCÚZSKO- Paríž je svetoznámym centrom kultúry, módy a jedla. Každý labužník a dobrodruh túži okúsiť to, čo mesto ponúka. Nájdete tu všetko od dokonale upravených záhrad a palácov, cez múzeá, úzke uličky až po štvrte, do ktorých by osamelý turista radšej nemal vkročiť. Romantické prechádzky a vychutnávanie kávy s croissantom v niektorej z tichších uličiek je naplneným snom mnohých párov. viac »

Autom cez Rusko a Pobaltie

Moskva, Rusko
2012-09-07 14:00:00

RUSKO - Vždy som chcel ísť do Moskvy autom. Vidieť krajinu, ľudí. Nie iba letisko a vybrané pamiatky a zaujímavosti. Pri ceste autom sa kadečo prihodí. Spoznáte ľudí omnoho lepšie. A urobíte si obraz o tom, ako sa bežným obyvateľom žije. Sen sa mi splnil minulý rok. Nahovoril som kamaráta, kúpili sme benzínové, tmavošedé auto (aby sme boli nenápadní, vyhli sa mafii a nekvalitným pohonným hmotám). Cestu sme vybrali cez Poľsko, Lotyšsko, Litvu, Rusko... viac »

Romantika na gréckom ostrove Santorini

Santorini, Grécko
2012-09-07 12:00:00

GRÉCKO - Tomuto ostrovu sa hovorí aj bájna Atlantída. Zaujímavý je aj jeho tvar, z ktorého zostal po výbuchu v minulosti iba prstenec s aktívnou sopkou v strede krátera. Santorini je veľmi špecifický ostrov, kde každá farba je určená pre niečo iné. More je modré, sopka je čierna a mestá, ktoré vyrastajú na okrajoch krátera, sú biele. Veď nakoniec, posúďte sami... viac »

Kos, Hippokratov ostrov v Grécku

Kos, Grécko
2012-09-07 11:00:00

GRÉCKO - Ostrov Kos patrí svojou rozlohou k malým ostrovom, avšak o to je bohatší na pamiatky. Korene ostrova siahajú až do stredoveku a o jeho slávu sa zaslúžil jeden z najvýznamnejších rodákov - Hippokrates, považovaný za otca medicíny. Medzi najzaujímavejšie pamiatky hlavného mesta Kos patrí Johanitská pevnosť, z ktorej sa zachovali iba hradby, múry a časti stĺpov. viac »

Za bielym pieskom na španielsku Malorku

Malorka, Španielsko
2012-09-07 10:00:00

ŠPANIELSKO - Severné pobrežie Malorky sa tiahne od mesta Alcudia až po Can Picafort. V tejto oblasti odporúčame navštíviť zátoku Sa Calobra, ktorá ponúka prekrásnu prírodu s všadeprítomnými kozami a ovcami, ďalej pláže na Formentore či maják na Formentore. Objavte tento európsky Karibik! viac »

Lyžovačka na Kubínskej holi

Kubínska hoľa
2012-09-07 04:00:00

SLOVENSKO - Pokiaľ sa v zime nebudete vedieť rozhodnúť, že kam na dobrú lyžovačku, odporúčali by sme navštíviť Kubínsku hoľu neďaleko Dolného Kubína na Orave. Toto lyžiarske stredisko ponúka zjazdovky pre náročných, ale aj menej náročných lyžiarov. viac »


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa