Vaše tipy

Dávna krajina Inkov - Peru

Peru
2012-09-07 03:00:00

PERU- Peru je jedným z juhoamerických štátov, ktorý má veľmi bohatú históriu. Pred španielskym dobytím tu žili vyspelé domorodé národy. Dodnes po nich zostali len niektoré pamiatky, ktoré sú však tak významné, že ich poznáme aj u nás doma. Machu Picchu postavené na samotnom vrchole hory je svetoznámym unikátom a o výstupe naňho snívajú mnohí cestovatelia. viac »

Bavorské Alpy bez výstroje

Bavorské Alpy, Nemecko
2012-09-06 22:00:00

NEMECKO - Zugspitze je najvyšší vrch Nemecka nachádzajúci sa v Bavorsku v Bavorských Alpách v časti Wettersteingebirge na hraniciach s Rakúskom. Je vysoký 2 962 metrov. Kto má rád adrenalín a turistiku, určite si príde na svoje. viac »

Mexiko, krajina tequily a tradičných sombrér

Mexiko
2012-09-06 21:00:00

MEXIKO - Krajina Aztékov, Mayov a ďalších kmeňov, ktoré tu žili ešte dávno predtým, než územie dobyli Španieli na čele s Cortézom. Pýši sa nespočetným množstvom pyramíd s neuveriteľnou históriou, nádhernými plážami, sopkami a náhornými plošinami, ktoré majú čo ponúknuť každému cestovateľovi. viac »

Paríž, atraktívny cieľ turistov z celého sveta

Paríž, Francúzsko
2012-09-06 19:00:00

FRANCÚZSKO - Metropola Francúzska patrí nielen medzi najkrajšie hlavné mesta Európy, ale i sveta. Každoročne sem zavítajú davy turistov, aby si pozreli slávnu Eiffelovku, Víťazný oblúk či Louvre. viac »

Štýlová Parga je perlou na pobreží Grécka

Parga, Grécko
2012-09-06 18:00:00

GRÉCKO - Parga sa nachádza na severozápade Grécka, na pobreží trblietajúceho sa Iónskeho mora, oproti ostrovom Korfu, Paxos a Antipaxos. V Parge si môžete vychutnávať pohodu kľudného prímorského mestečka so štýlovými kaviarničkami či nádherný výhľad na okolie z Benátskej pevnosti. viac »

Plitvické jazerá, unikátne krasové jazerá v Chorvátsku

Plitvické jazerá, Chorvátsko
2012-09-06 15:30:00

CHORVÁTSKO - Vyberte sa na dovolenku do obľúbeného Chorvátska a nevynechajte tam návštevu Plitvických jazier. Práve letné mesiace a tzv. babie leto sú najlepším obdobím na prechádzku týmto parkom, pretože zeleň a krásna čistá modro-zelená voda spojená s lúčmi slnka tomu dodávajú nadpozemskú atmosféru. viac »

Last minute dovolenka v Čiernej Hore

Čierna Hora
2012-09-06 13:00:00

ČIERNA HORA - Dovolenku snov môžete prežiť aj vy v meste Budva v Čiernej Hore. V časti Budvy - Staré mesto môže človek nasávať starobylú atmosféru. Koho ale viac ako história lákajú pláže a diskotéky, nemal by po západe slnka sedieť na izbe, ale oplatí sa vyraziť do ulíc. V Budve sú taktiež fantastické reštaurácie, ktoré vám ponúknu svoje špeciality. viac »

Egypt je idylkou pre ľudí, ktorí si doprajú oddych a komfort

Egypt
2012-09-06 11:10:00

EGYPT - Pokiaľ sa vyberiete na dovolenku do Egypta, pripravte sa na príjemne teplé, čistučké a priezračné more, nočný život plný zábavy, ruch centra mesta Hurghady, ujsť si nenechajte aj výlet loďou na ostrov Giftún a veľa ďalšieho. Egypt je rajom na zemi, 100 percent slnečných dní, teplota mora okolo 28 stupňov, krajina je teda stvorená na letnú dovolenku. viac »

Tallinn ako hlavný prístav Estónska

Tallinn, Estónsko
2012-09-05 23:00:00

ESTÓNSKO- Tallinn je hlavné mesto pobaltského štátu Estónska. Staré mesto zostalo dobre zachované a tak dodnes môžete navštíviť významné pamiatky ako Chrám svätého Alexandra Nevského alebo mestskú radnicu. Mesto je turistickým centrom celého Estónska a všetky významné medzinárodné spoje sa nachádzajú práve tu. viac »

Vyberte sa do Japonska, kde gejše dávajú dobrú noc

Japonsko
2012-09-05 18:00:00

JAPONSKO - Japonsko sa nachádza na východnom okraji ázijského kontinentu. Rozkladá sa na vyše 3 tisíc ostrovoch. Hlavným mestom krajiny je Tokio, ktoré s vyše 30 miliónmi obyvateľov patrí medzi najväčšie veľkomestské oblasti na svete. viac »


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa