Vaše tipy

Kréta, ostrov olympských bohov

Kréta, Grécko
2012-09-03 19:00:00

GRÉCKO - Kréta je najväčší grécky ostrov. Považuje sa za kolísku európskej civilizácie. Podľa gréckej mytológie sa na Kréte narodil vládca olympských bohov - Zeus. Na Kréte sa nachádzajú nádherné pláže a na svoje si prídu i turisti túžiaci po histórii. viac »

Lanzarote, ostrov čierneho piesku

Lanzarote, Španielsko
2012-09-03 18:00:00

ŠPANIELSKO - Ostrov Lanzarote je tichý, romantická atmosféra panuje všade naokolo. Pláže sú čisté, more je priezračné a pláže vtesnané do útesov sú vystrihnuté ako z filmu. Je to ostrov sopiek, preto je všade čierna zem. viac »

Opaľujte sa na plážach Turecka (3)

Turecko
2012-09-03 16:00:00

TURECKO - Turecko leží v Ázii aj v Európe. Čo ho robí pre turistov zaujímavou dovolenkovou destináciou sú štyri moria, ktoré ho obmývajú. Okrem pláží a exotickej klímy disponuje krajina aj bohatou a zaujímavou históriou. viac »

V Singapure si dáva rande celý svet

Singapur
2012-09-03 14:00:00

SINGAPUR - Tento ostrovný a mestský štát sa nachádza v juhovýchodnej Ázii. „Levie mesto“, ako sa zvykne nazývať, patrí medzi svetové metropoly a ako jediný štát v ázijskom regióne má na prvom mieste spomedzi úradných jazykov angličtinu. viac »

Turistika a cyklistika - najlepšie aktivity v talianskych Dolomitoch

Dolomity, Taliansko
2012-09-03 12:00:00

TALIANSKO - Dedinka Obereggen v talianskych Dolomitoch poskytuje nádherné scenérie, ktoré môžete objavovať, pokiaľ sa sem vyberiete na dovolenku. Okolie je vhodné aj na turistiku, cyklistiku, prechádzky. viac »

Stovežatá Praha je na zozname najkrajších metropol sveta (2)

Praha
2012-09-02 14:00:00

ČESKÁ REPUBLIKA - Matička Praha, hlavné mesto Českej republiky, ktorou kráčali cisári, králi, šľachta aj bedári... Opísali ju básnici, ospievali trubadúri, vymaľovali maliari, vychválili návštevníci. Pozrite si s nami Matku miest, stovežatú a kamennú Prahu, v ktorej na vás čakajú skvosty českej zámockej architektúry. viac »

Gran Canaria a Tenerife, miláčikovia Španielska

Kanárske ostrovy - Gran
2012-09-02 10:00:00

ŠPANIELSKO - Sú najväčšie zo skupiny Kanárskych ostrovov. Sú to ostrovy krásnych dlhých pláží, pulzujúcich miest, ale aj opustených osamelých dedín vo vnútrozemí. Ostrovy svoj vulkanický pôvod nezaprú a dôkazy môžeme vidieť na každom kroku. Zaujímavý na Gran Canarii je rozdiel medzi južnou časťou ostrova s jeho až púštnym charakterom a severnou zelenou časťou. Nespomenúť najvyššiu horu Španielska, stratovulkán Pico El Tide na ostrove Tenerife, by bol hriech. viac »

Božský ostrov Bali dýcha exotikou na každom kroku (2)

Bali
2012-09-01 10:00:00

INDONÉZIA - Pozrite si najväčší chrámový komplex Besakih, západ slnka pri Pura Tanah Lot, chrám Pura Taman Ayun, Pura Ulun Danu Bratan - vodný chrám venovaný bohyni jazier, drzé opice a šikovné sloníky, najväčšieho plaza na svete - komodo dragon. K ostrovu patria aj krásne pláže, terasovité ryžové polia či sopka Kintamani. viac »

Dovolenka snov v Čiernej Hore

Čierna Hora
2012-08-31 18:00:00

ČIERNA HORA - Dovolenku snov môžete prežiť aj vy v meste Budva v Čiernej Hore. V časti Budvy - Staré mesto môže človek nasávať starobylú atmosféru. Koho ale viac ako história lákajú pláže a diskotéky, nemal by po západe slnka sedieť na izbe, ale oplatí sa vyraziť do ulíc. V Budve sú taktiež fantastické reštaurácie, ktoré vám ponúknu svoje špeciality. viac »

Podmorský raj v Egypte

potápanie v Egypte
2012-08-31 16:00:00

EGYPT - Príjemné letné chvíle môžete stráviť aj v Egypte, napríklad v letovisku Sharm el Sheik. Okrem klasického slnenia na pláži a šantenia vo vode môžete vyskúšať potápanie a spoznať tak podmorské krásy Červeného mora. viac »


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa