Doprava a cestovanie

Londýn zasiahli silné búrky, lietadlá pristávali v šialených podmienkach (VIDEO)

Londýn zasiahli silné búrky,
2023-12-29 10:20:00

Britániou prechádza búrka Gerrit, v pásme od juhozápadného cípu Anglicka až po východ Škótska platí varovanie pred povodňami, silným vetrom a dažďom. Londýnske letisko Heathrow zrušilo v stredu 18 letov na domácich trasách a ovplyvnené boli aj lety do iných európskych miest, napríklad do Barcelony a Berlína. viac »

Dopravné lietadlo minulo ranvej, pristálo na zamrznutej rieke (VIDEO)

Dopravné lietadlo minulo ranvej,
2023-12-28 16:00:00

Dopravné lietadlo An-24 minulo ranvej na letisku na ruskom Ďalekom východe a pristálo na zamrznutej rieke Kolyme. S odvolaním sa na ruské úrady o tom informovali ruské médiá a agentúra Reuters. Podľa predbežných informácií je príčinou chyba posádky, oznámila prokuratúra. Na palube stroja bolo 30 cestujúcich a štyria členovia posádky, nikto nebol zranený. viac »

Šesťročný chlapec šiel navštíviť babku, nasadili ho na zlé lietadlo

Šesťročný chlapec šiel navštíviť
2023-12-27 16:00:00

Šesťročný chlapec sa chystal na vianočné prázdniny sám navštíviť svoju babku na juhozápade amerického štátu Florida. Vo Filadelfii ho však nasadili na zlé lietadlo, ktorým odletel do mesta Orlando, 260 kilometrov od plánovanej destinácie. Letecká spoločnosť sa za omyl ospravedlnila. Informovali o tom v stredu agentúry AP a DPA. viac »

Predvianočná nočná mora: Výletnú loď zasiahla obrovská vlna (VIDEO)

Predvianočná nočná mora: Výletnú
2023-12-23 10:00:00

Takto si svoju výletnú plavbu rozhodne nepredstavovali. Vyše 250 pasažierov nórskej lode MS Maud zažilo poriadne desivé chvíle, keď sa plavidlo ocitlo uprostred silnej búrky a palubu zasiahla obrovská vlna. Hororové momenty zachytilo video. viac »

Spojenie s Bratislavou vlakom je dvakrát drahšie ako letecky

Spojenie s Bratislavou vlakom
2023-12-22 09:00:00

Vianočné a novoročné cestovanie vlakom medzi Bratislavou a viacerými európskymi mestami je v priemere dvakrát drahšie ako lietadlom. Vyplýva to z analýzy organizácie Greenpeace, ktorá porovnala decembrové náklady na železničnú a leteckú dopravu medzi Bratislavou a dvanástimi európskymi destináciami. TASR o tom informovala hovorkyňa Greenpeace Slovensko Miroslava Ábelová. viac »


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa