Doprava a cestovanie

Obrovský škandál: Stevard si potajomky nahrával dievčatá na záchode

Obrovský škandál: Stevard si
2024-02-22 10:30:00

V Spojených štátoch v týchto dňoch prebieha ostro sledovaný proces. Stevard Estes Carter Thompson III. (37) čelí obžalobe, že si počas letov potajomky nahrával dievčatá na záchode. Najmladšia mala iba 7 rokov. viac »

Japonské aerolínie priznávajú: Naši zamestnanci podvádzali pri testoch na vodičák

Japonské aerolínie priznávajú: Naši
2024-02-21 09:00:00

Dve najväčšie japonské aerolínie priznali, že ich dcérske spoločnosti umožnili zamestnancom podvádzať pri písomných skúškach z vedenia vozidiel. TASR správu prevzala z agentúry AFP. viac »

Poľsko by malo investovať do regionálnych letísk, nie do dopravných uzlov

Poľsko by malo investovať
2024-02-20 20:00:00

Poľsko by malo zrušiť plány na vynaloženie miliárd eur na obrovské letisko v centre krajiny a namiesto toho minúť časť týchto peňazí na rozvoj regionálnych letísk. Vyhlásil to Jason McGuinness, obchodný riaditeľ Ryanairu v čase, keď je budúcnosť tohto projektu neistá. TASR o tom informuje na základe správy Reuters. viac »

Kam na výlet v okolí Bratislavy? Objavte krásne miesta s TAXI Bratislava

Kam na výlet v
2024-02-19 00:00:00

Okolie Bratislavy je bohaté na historické pamiatky, malebnú prírodu a kultúrne poklady. Prvé jarné lúče nás už onedlho vyláka objavovať nové miesta a vychutnávať si výletu. V našom článku vám predstavíme nie len zaujímavé miesta v okolí Bratislavy. Predstavíme vám tiež pohodlné a efektívne prepravné riešenie, ktoré vám ušetrí veľa času a nepohodlia – taxislužbu. Mnohí cestovatelia ju využívajú najmä na cesty do neďalekej Viedne, ktorá otvára dvere k ešte širšiemu okruhu zaujímavých destinácií. viac »

Na letisku v Osle sa stala tretia nehoda za dva týždne

Na letisku v Osle
2024-02-14 17:00:00

Letecká spoločnosť Scandinavian Airlines (SAS) v stredu uviedla, že jej lietadlo krídlom narazilo do oplotenia na letisku v Osle. Pri incidente sa nikto nezranil, informovala agentúra AP, pričom na letisku v Osle to bola už tretia nehoda za uplynulé dva týždne. viac »


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa