Doprava a cestovanie

Hromady odpadu a ploštice: Letisko v Madride zaplnili stovky migrantov, situácia je kritická

Hromady odpadu a ploštice:
2024-02-05 10:00:00

Letisko v španielskej metropole Madrid sa snaží zvládnuť bezprecedentný prílev žiadateľov o azyl z Afriky, ktorí sú nútení spať v preplnených, špinavých priestoroch, čo prinútilo Červený kríž, aby tam na protest prestal poskytovať služby. Informovala o tom v sobotu agentúra AFP. viac »

Vyše tisíc spojov v ohrození: Nemecké letiská ochromí štrajk bezpečnostného personálu

Vyše tisíc spojov v
2024-02-01 07:00:00

Prevádzka na veľkých nemeckých letiskách s výnimkou Mníchova dnes ochromí štrajk bezpečnostného personálu. Podľa asociácie letísk ADV protest postihne asi 1100 spojov a zhruba 200-tisíc cestujúcich. S problémami musia počítať aj naši cestujúci. viac »

Muž sa prepašoval na palubu lietadla, hrozí mu až päť rokov väzenia

Muž sa prepašoval na
2024-01-30 12:00:00

Súdna porota v Los Angeles uznala za čierneho pasažiera 46-ročného Rusa, ktorý v novembri odletel z Dánska do Spojených štátov bez toho, aby mal platný pas alebo palubný lístok. Sergejovi Očigavovi teraz hrozí až päť rokov väzenia, píšu americké médiá. viac »

Na more vyplávala najväčšia výletná loď sveta: Z toho vybavenia vám padne sánka (VIDEO)

Na more vyplávala najväčšia
2024-01-29 17:00:00

Vody morí a oceánov brázdi nový klenot Icon of the Seas, najväčšia výletná loď na svete. V sobotu vyplávala z amerického štátu Florida na svoju prvú plavbu, počas ktorej pasažierom sľubuje luxus a zábavu, o akej doteraz nechyrovali. Najväčší vodný park, najväčší bazén, najvyšší vodopád aj najdlhší tobogan - to sú rekordy, ktorými sa pýši nová kráľovná morí. viac »

Cestujúci v lietadle otvoril núdzové dvere a vyliezol na krídlo, ostatným vraj zachránil život

Cestujúci v lietadle otvoril
2024-01-29 09:00:00

Na polícii skončil v Mexiku muž, ktorý otvoril núdzové dvere a vyliezol na krídlo. Cestujúci sa k tomuto kroku odhodlal potom, čo lietadlo mieriace do Guatemaly uviazlo na hodiny na letiskovej ploche bez klimatizácie a vody pre pasažierov, napísala včera stanica BBC News na svojom webe. Ostatní cestujúci tvrdia, že im zachránil život. viac »


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa