Doprava a cestovanie

KVÍZ: Spoznáte aerolinky podľa chvostu lietadla?

2024-04-23 00:00:00 |

Podobne ako väčšina ostatných veľkých obchodných spoločností majú aj každé aerolinky vlastné logo, typickú farbu či ďalšie znaky, vďaka ktorým ich odlíšite od konkurencie. Nie vždy je to však tak ľahké, ako ich tvorcovia dúfajú. Skúste si v našom kvíze, ako sa to podarí vám!

Viac článkov

Vyše tisíc spojov v ohrození: Nemecké letiská ochromí štrajk bezpečnostného personálu

Vyše tisíc spojov v
2024-02-01 07:00:00

Prevádzka na veľkých nemeckých letiskách s výnimkou Mníchova dnes ochromí štrajk bezpečnostného personálu. Podľa asociácie letísk ADV protest postihne asi 1100 spojov a zhruba 200-tisíc cestujúcich. S problémami musia počítať aj naši cestujúci. viac »

Muž sa prepašoval na palubu lietadla, hrozí mu až päť rokov väzenia

Muž sa prepašoval na
2024-01-30 12:00:00

Súdna porota v Los Angeles uznala za čierneho pasažiera 46-ročného Rusa, ktorý v novembri odletel z Dánska do Spojených štátov bez toho, aby mal platný pas alebo palubný lístok. Sergejovi Očigavovi teraz hrozí až päť rokov väzenia, píšu americké médiá. viac »

Na more vyplávala najväčšia výletná loď sveta: Z toho vybavenia vám padne sánka (VIDEO)

Na more vyplávala najväčšia
2024-01-29 17:00:00

Vody morí a oceánov brázdi nový klenot Icon of the Seas, najväčšia výletná loď na svete. V sobotu vyplávala z amerického štátu Florida na svoju prvú plavbu, počas ktorej pasažierom sľubuje luxus a zábavu, o akej doteraz nechyrovali. Najväčší vodný park, najväčší bazén, najvyšší vodopád aj najdlhší tobogan - to sú rekordy, ktorými sa pýši nová kráľovná morí. viac »

Cestujúci v lietadle otvoril núdzové dvere a vyliezol na krídlo, ostatným vraj zachránil život

Cestujúci v lietadle otvoril
2024-01-29 09:00:00

Na polícii skončil v Mexiku muž, ktorý otvoril núdzové dvere a vyliezol na krídlo. Cestujúci sa k tomuto kroku odhodlal potom, čo lietadlo mieriace do Guatemaly uviazlo na hodiny na letiskovej ploche bez klimatizácie a vody pre pasažierov, napísala včera stanica BBC News na svojom webe. Ostatní cestujúci tvrdia, že im zachránil život. viac »

Kolosálny trapas: Lietadlo sa muselo vrátiť kvôli prdeniu pasažiera

Kolosálny trapas: Lietadlo sa
2024-01-27 14:00:00

Bizarný incident sa odohral na palube lietadla American Airlines Phoenixu do Austinu, ktoré sa muselo ešte počas rolovania vrátiť k odletovej bráne. Jeden z pasažierov totiž nadmerne vypúšťal plyny a vyvolával konflikty! viac »


Piatok, 26. apríl. 2024. Meniny má Jaroslava.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa