Najsexi miesta našej planéty

2013-12-30 14:00:00 |   |    | 

Vášeň, romantika, láska, krása - tieto všetky atribúty majú miesta, ktoré by sme vám radi priblížili pod jednotným prívlastkom: sexi. A kto vie? Možno vám tým pomôžeme naplánovať váš ďalší zaujímavý výlet.



 

  • Sexi Rio de Janeiro

Keď sa človek prechádza ulicami brazílskeho Rio de Janeira, ľudia, ktorých tam stretne, ho bezpochyby uchvátia. Sexuálna energia, ktorá z nich plynie, je totiž priam až legendárna. Brazílčania majú svoju lákavú a príťažlivú sexuálnu identitu, čo spolu s ich krásnymi a hnedými telami hýbajúcimi sa v rytme samby vytvára neodolateľnú kombináciu. K tomu si primyslite čarovnú prírodu a nádherné pláže a máme sexi miesto ako zo škatuľky.

 

  • Červené svetlá Amsterdamu

Amsterdam by sme mohli považovať aj za hlavné mesto „prostitúcie či verejných domov“. Jeho takzvané „red-light districts“ sú totiž preslávené a prakticky každý turista, či už z čistej zvedavosti alebo iného dôvodu, ich navštívi. Za návštevu určite stojí minimálne De Wallen, čo je najznámejšia amsterdamská štvrť, kde je prostitúcia legálna. Podľa oficiálnych údajov De Wallen navštívi 26 percent turistov, ktorí zavítajú do Amsterdamu. No nie je to však len o sexe za peniaze, erotiku tu nájdeme v mnohých podobách. Napríklad vo forme erotických divadiel alebo populárnej peep šou.

 

  • Trochu iný Paríž

Paríž sa v mysli nejedného z nás už tradične spája s romantikou, má však aj trochu inú a erotickejšiu tvár. Nachádza sa tu totiž istá štvrť s názvom Place Pigalle, ktorá má podobnú funkciu ako amsterdamský De Wallen, až na to, že prostitúcia tu legálna nie je. Nájdeme tu však mnoho sexshopov, peep šou, striptízové kluby a práve tu je tiež domov najslávnejšieho kabaretu na svete, Moulin Rouge. Ak by ste však zatúžili po menej agresívnom erotickom umení, navštívte parížske Múzeum erotiky, v ktorom nájdete formy sexuality v jej nekonečných podobách.

 

  • Grécky rajský ostrov

Grécky ostrov Mykonos je známy aj ako „ihrisko pre dospelých“. Krásne pláže s krásnymi telami a mnohými nočnými klubmi - to je presne ten dôvod, prečo sa vo svete ujal spomínaný prívlastok. Ostrov je však známy aj svojou sexuálnou slobodou a nábojom, ktorý majú v nesmiernej obľube gayovia. Mykonos je totiž domovom viacerých známych gay klubov. Ale prakticky každý si tu nájde to svoje, myslené samozrejme v erotickom zmysle.

 

  • Havana nie je len o revolúcii

Hlavné mesto Kuby by pokojne mohlo slúžiť ako predloha pre film Hriešny tanec. Hypnotická a sexuálne nabitá salsa vás vtiahne do stredu deja a predstaví vám úplne iné dimenzie erotiky. No Kubánci sú všeobecne národom s veľkým sexuálnym inštinktom a preto sa vám pri sobotnej prechádzke večernej Havany môže veľmi ľahko stať, že na uliciach zočíte zaujímavý výjav, ako miestni obyvatelia roztáčajú party so všetkým, čo k tomu patrí: tanec, hudba, alkohol, flirtovanie a kto vie, možno aj niečo viac.

 

  • Kráľovná Ibiza

Neodškriepiteľnou európskou kráľovnou nočných klubov je španielsky ostrov Ibiza. Tisíce mladých ľudí z celého sveta sem prichádzajú, aby si vychutnali atmosféru a vibrácie a nechali sa vtiahnuť do jedného z „najnočnejších“ životov na svete. Space, Privilege a iné nočné kluby totiž ponúkajú neopakovateľnú atmosféru plnú sexuálneho napätia. Nuž a treba povedať, že na tomto ostrove si na svoje prídu aj gayovia, pre ktorých je Ibiza niečo ako Mekka pre moslimov.

 

  • Jamajka, raj pre nudistov

Na Jamajke sú okrem reaggae a marihuany zaujímavé aj ďalšie veci. Napríklad také dovolenkové rezorty Hedonism II a Hedonism III v oblasti Negril. Medzi turistami znalými veci sa o nich hovorí ako o skutočných rajských záhradách a nie je to veru ďaleko od pravdy a to nielen preto, že by tam bolo krásne ako v raji. Dôvodom tohto prívlastku je najmä fakt, že v týchto rezortoch si návštevníci more a slnko vychutnávajú v plnej nahote. Nuž a keď si k tomu predstavíme, že miestne exotické ovocie v sebe ukrýva prirodzené afrodiziakum, len málokto by asi odmietol dovolenku v takomto raji.

 

  • Saint Tropez bez žandárov

Možno si niektorí z vás pamätajú na slávny film Žandár zo Saint Tropez, kde sa miestni ochrancovia zákona snažia pochytať nudistov. V 60. rokoch dvadsiateho storočia bol skutočne v tejto oblasti nudizmus ešte zakázaný, no dnes napríklad na takej Plage de Tahiti s ním už žiaden problém nemajú. Atmosféru sexi miesta ešte umocňujú trendové kaviarne a plážové reštaurácie spolu s nádherným bielym pieskom. Okrem toho, Francúzi z oblasti Stredomoria majú v sebe potrebnú dávku sexuálnej slobody a to je aj dôvod, prečo Saint Tropez patrí k najsexi miestam na svete.

 

Zdroj/autor: Alex, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.5/5 (13 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Nedeľa, 19. máj. 2024. Meniny má Gertrúda.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa