Dovolenka pri mori

Kolíska talianskej mafie – Sicília a jej veľké tromfy, ktoré vás dostanú

Taormína, Sicília
2015-04-11 09:00:00

Päťmiliónový taliansky ostrov si vás získa okamžite. Znamenité pláže, päť najväčších archeologických pamiatok zapísaných v UNESCO, skvostné reštaurácie – nechajte sa opantať a doprajte, aby na vás dýchla zmes niekoľkých kultúr, ktoré tvoria čarovný celok. viac »

Cinque Terre – úžasné talianske pobrežie, ktoré môžete navštíviť po celý rok

Vernazza, Cinque Terre, Taliansko
2015-03-21 09:00:00

Taliansko nám už ponúklo mnoho miest, kam si možno zájsť na dovolenku. Históriou a umením vychýrený Rím a Florencia, romantické Benátky, pre lyžiarov ako stvorená Cortina d`Ampezzo, gastronomicky bohaté Toskánsko alebo Sardínia s typickou letnou dovolenkou pri mori. Ak by sa vám málilo, pridávame vám do zoznamu ďalšiu zaujímavosť – Cinque Terre. Nádherné terasovité pobrežie v Ligúrii, ktoré môžete navštíviť v ktorúkoľvek časť roka a nikdy sa istotne nebudete nudiť. viac »

Len na skok z Anglicka – Obzrite si aj Isle of Wight a jeho preslávené ihly

Isle of Wight, Veľká
2015-03-19 16:30:00

Ako náhle pomyslíte na ostrov Isle of Wight, tak vás okamžite napadne ikonická svetoznáma lanovka Needles, ktorá transportuje turistov z vrcholu útesu Alum Bay na kamienkovú pláž. Takže pozrite sa z vtáčej perspektívy na multifarebné pieskové útesy a ohromujúce tyrkysové vody, ktoré tiahnu až kam oko dovidí. Needles je viac ako len fascinujúca história, ohromujúca geológia a nádherné výhľady na more. viac »

Využite posledné dni First momentov a objavte prekrásne pláže Európy

Záliv Calanque, Cassis, Francúzsko
2015-03-16 12:00:00

Možno aj vy už pomaly preskúmavate možnosti, kam sa vybrať počas leta. Času je ešte samozrejme dosť, no možno sa oplatí začať vyberať už teraz. Do konca marca sú v ponuke ešte aj first momenty, ktoré sa oplatia hlavne pre rodiny. Pozrite si preto s nami niektoré zaujímavé prímorské miesta Európy. Sami ich môžete navštíviť a pokochať sa nimi. viac »

Taliansko a jeho skryté miesta. Vychutnajte si poloprázdne pláže

Pláž v Porto Selvaggio,
2015-03-12 16:30:00

Slnečné pláž a náš pobyt na nich sa každým dňom blíži. Ak ste si ešte nevybrali, tak sa skúste s nami pozrieť na tri prekrásne a pritom nie veľmi známe pláže Talianska. Napriek tomu, že sem chodí veľa ľudí, aj tu sa ešte nájdu miesta, kam sa turisti zatiaľ veľmi nedostali. Odporúčajú ich experti a dovolenku na nich si užije ozaj každý. viac »

Ukryté pláže Európy: Francúzsko vás naláka na pokojné mestečká a šum oceánu

Ploumanac’h, Francúzsko
2015-02-27 12:00:00

Keď pomyslíme na pláž vybaví sa nám hneď niekoľko vecí. Spomienky na prvé kroky po piesku, do ktorého sme sa zabárali, šum mora, ktorý si vieme aj z kancelárie na Slovensku dokonale vybaviť, večerné prechádzky, detské hry, pieskové hrady a podobne. More má jednoducho niečo, čo v nás zostane. Preto ho tak radi vyhľadávame a každý rok sa snažíme, aby sme sa k nemu odstali a užili si jeho blahodarné účinky. Na to tam ale nemôžu byť davy turistov. Preto sme sa pozreli na európske pláže, ktoré si získali srdcia svojich návštevníkov tým, že sú krásne, nie preplnené a prežijete na nich tú najkrajšiu dovolenku. viac »

Luxusná dovolenka v Chorvátsku: Nazrite do 5 najlepších víl slovenského mora

Vila Stanzia Cocci, Chorvátsko
2015-02-18 12:00:12

Možno veľa ľudí na Chorvátsko nadáva a nevie mu prísť na chuť, no tých, ktorí ho milujeme je istotne viac. A celosvetovo toto množstvo ľudí pomaly narastá. Chorvátsko sa totiž stáva obľúbeným letoviskom nie len Stredoeurópanov, ale aj Britov, Nemcov a Španielov a podobne. Preto sa o ňom aj viac hovorí vo svetových médiách. Naposledy sa svetu predstavili tie najlepšie vilky celého Chorvátska. Podľa britského denníka Telegraph sú to práve tieto. Luxusné, ale aj prístupné pre nás poskytujú všetko, čo od dovolenky očakávame. viac »

TIP na lacnú dovolenku. Vyberte si Albánsko už teraz a neoľutujete

Albánsko pobrežie
2015-01-19 08:00:00

Pre väčšinu ľudí je táto dovolenková destinácia stále veľkou neznámou. Albánsko však ponúka nádhernú dovolenku za veľmi priaznivé ceny. Krásne pláže, vysoké hory týčiace sa nad morom a prázdne pláže to je to, čo sem láka turistov, ktorí chcú skúsiť niečo nové. Na približne 430 kilometrov dlhom pobreží, ktoré obmývajú dve moria, si určite na svoje príde každý dovolenkový milovník. viac »

Playa de las Catedrales – Pláž katedrál

Las Catedrales, Španielsko
2014-10-27 09:00:00

Máloktoré miesto vám naozaj vezme dych a naopak dodá toľko energie. Keď však dorazíte do tejto časti Galície pochopíte, že niečo takéto už len tak neuvidíte. Dostanete sa totiž na pláž, kde uveríte, že všetko bolo stvorené s nejakým plánom. Nech už to bol ktokoľvek, alebo čokoľvek, túto pláž vytvoril, aby sme sa ňou mohli donekonečna kochať. viac »

Divoká pláž – Skaly v súboji s morom

Pláže pri mestečku Zumaia,
2014-10-13 13:00:54

Ďaleké pláže nie sú vždy len plné slnka a prekrásneho bieleho piesku. No aj tak si niektoré dokážu získať naše srdcia. Podobne je na tom sever Španielska, kde síce nájdete aj piesočné pláže, no tie najkrajšie sú plné skál a pripomínajú skôr divokú tvár prírody. Takouto sú aj pláže blízko mestečka Zumaia v Baskicku. Napriek divokému vzhľadu vás ohromia. viac »


Štvrtok, 9. máj. 2024. Meniny má Roland.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa