Dovolenka pri mori

Keď Grécko, tak top pláž – naše odporúčanie!

Pláž Saliara - úlovok
2015-06-21 07:00:00

Ak ste sa rozhodli, že tohtoročnú letnú dovolenku s istotou strávite v krajine spod Olympu, no otáznik vám visí nad časťou, do ktorej sa vyberiete, možno vám pomôžeme s rozhodnutím. Ponúkame vám výber najkrajších pláží v Grécku, ktoré na popredné priečky posunuli turisti a cestovatelia z rôznych kútov sveta. viac »

Chorvátsko autom – všetky dôležité informácie, ktoré potrebujete vedieť

Chorvátsko
2015-06-14 07:00:00

Ešte predtým, než tento nápad ohundrete, skúste sa zamyslieť nad všetkými výhodami. Sami si zvolíte čas a trasu cesty. Pokojne sa môžete zastaviť tam, kde sa vám bude páčiť a sami si vyberiete aj vám cenovo výhodné ubytovanie. Keď bude auto plné, vyjde vás to lacnejšie ako cestovanie autobusom, kde sa musíte navyše vždy prispôsobiť šoférovi. No a pokiaľ máte ochotných priateľov, môžete sa pri volante vystriedať viacerí a nebude to tak náročné. Okrem toho sa potom môžete sami vybrať na výlety na také miesta, ktoré sa vám budú najviac páčiť. viac »

Kráľovská dovolenka na gréckom ostrove Korfu – Zažite to, čo cisárovná Sisi

Korfu, Grécko
2015-06-10 07:00:00

Pre väčšinu cestovateľov začína pobyt na gréckom ostrove Korfu na medzinárodnom letisku, ktoré má jednu z najkratších pristávacích dráh sveta (2 350 m). No to ani zďaleka nie je jediná zaujímavosť tohto ostrova, ktorý už v minulosti ospevovali mnohý spisovatelia a poeti, medzi inými aj Lawrence Durrel. Územie 65 km dlhé a 32 km široké je bohaté na prírodné krásy, kultúrne poklady a tradície. Okrem turisticky vyhľadávaných miest, skrýva ostrov nespočetné množstvo odľahlých zákutí. viac »

Sardínia – Raj v srdci Stredozemného mora objavíte bez problémov aj vy

Sardínia, Taliansko
2015-05-29 08:00:00

Taliansky ostrov Sardínia – raj v srdci Stredozemného mora vystihuje predovšetkým slnečné pobrežie, biele piesočné pláže, ale aj mýtické nuragy. Ak k tomu pridáme historický a kultúrny rozmer, dostaneme dokonalú symbiózu. viac »

Chorvátsko inak: 8 miest pre aktívnu dovolenku pri najkrajšom mori

Makarská riviéra, Chorvátsko
2015-05-24 07:00:00

Naši dovolenkári už istotne poznajú Chorvátsko z mnohých pohľadov. Ak sa tam chcete vybrať i tento rok, vyberte si cieľovú destináciu trošku iným spôsobom. Zamerajte sa na aktívne strávenie dovolenky a miesta, ktoré vám v tomto smere poskytnú najzaujímavejšie alternatívy na plánovanie voľného času. viac »

Taliansko a jeho ostrovná príchuť. Pricestujte priamo na Sardíniu a prežite dovolenku snov

Sardínia, Taliansko
2015-05-17 07:00:00

Nie vždy vám musia vyjsť plány na dovolenku podľa predstáv. Ak sa vám nezvýšilo v rozpočte toľko korún, skúste to vziať na seba a vytvoriť si výlet podľa svojich predstáv. Často takto ušetríte peniaze, ktoré môžete investovať do výletov v okolí. Jednou zo zaujímavých volieb môže byť Alghero. Nádherný kus Talianska, do ktorého sa dostanete pohodlne letecky aj z Bratislavy. Navyše nejde o klasické veľkomesto, tak sa nemusíte obávať, že by ste sa po ňom nemohli pokojne pohybovať aj sami. viac »

Slováci objavujú stále populárnejšiu Korziku, kde more a príroda pripomínajú tropický raj

Corte, Korzika
2015-05-16 07:00:00

Aj tento rok si my Slováci budeme môcť pohodlne obzrieť jeden z najkrajších ostrovov Európy. Na slnečnú Korziku opäť poletí priamy spoj z Bratislavy, vďaka ktorému sa dostaneme na ostrov pripomínajúci exotický Karibik. Asi aj preto je stále populárnejší a každým rokom sem chodí viac a viac turistov. Využili to aj CK, ktoré sem organizujú zaujímavé výlety. Objavte rodisko Napoleona Bonaparteho a na vlastnej koži zistite, aký je život na Korzike. viac »

TOP 8 najkrajších gréckych ostrovov: Vyberte si to najlepšie pre vašu letnú dovolenku

Zakynthos, Grécko
2015-05-10 09:00:00

Grécko patrí trvalo k obľúbeným dovolenkovým miestam Slovákov. Vďaka veľkému počtu ostrovov si môžu stále vychutnávať inú dovolenku a obdivovať iný krásny kus tejto krajiny. I keď v hlavnom meste možno nepanuje tak pokojná atmosféra, práve na ostrovoch sa sústredia na turizmus a ponúkajú svojim hosťom príjemné dovolenkové zážitky. Ak sa neviete rozhodnúť, kam si objednať dovolenku tento rok, ponúkneme vám osem tipov, ktoré vám prezradia výhody jednotlivých lokalít. viac »

Dovolenka na ostrovoch: TripAdvisor ponúka rebríček najlepších európskych ostrovov

Santorini, Grécko
2015-05-04 12:00:00

Keď my Slováci myslíme na dovolenku, veľmi často snívame o exotike. O vzdialených krajinách, ktoré sú úplne odlišné od našej dennej reality. A hoci je Slovensko krásne, z času na čas nás to ťahá do diaľav. Kto ale nemá na to, aby zaplatil za drahé cesty, no aj tak túži po niečom inom ako tradičnej dovolenke, ten môže vyskúšať európske ostrovy. Sú podobne krásne ako tie exotické a pritom sa nachádzajú pomerne blízko. Navyše Európa je Európa a budete to mať bližšie k našej „náture.“ Kam teda máte zamieriť? Stránka TripAdvisor vydala zoznam najlepších európskych ostrovov, kde dostanete len to najlepšie. viac »


Štvrtok, 9. máj. 2024. Meniny má Roland.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa