Dovolenka pri mori

Päť top pláží Turecka: Vyberte si to najlepšie pre vašu letnú dovolenku

2024-04-29 13:00:00 |

V posledných rokoch patrí Turecko k top dovolenkovým destináciám Slovákov. Boduje najmä vďaka skvelým cenám, výbornému jedlu, pútavej histórii aj plážam. Tieto patria k najkrajším.

Viac článkov

Letná dovolenka vás zavedie aj do Portugalska. Jeho Algarve je jednoducho neodolateľné

Algarve, Portugalsko
2016-02-13 07:00:00

Niekedy býva paradoxom, že tie najkrajšie zákutia našej planéty sa nachádzajú na nečakaných miestach. Podobne je to aj v prípade portugalskej dedinky Benagil. viac »

Nový dovolenkový hit sezóny – Portugalské Vale de Lobo ponúka dokonalú letnú dovolenku

Vale de Lobo, Portugalsko
2016-01-28 08:00:00

Tohtoročný výber dovoleniek nebude až tak jednoduchá záležitosť ako po iné roky. Okrem iných faktorov totiž musíte zohľadňovať aj aktuálnu politickú situáciu. Už počas minulej sezóny tak automaticky klesol záujem najmä o dovolenku na kritických gréckych ostrovoch. To však prináša so sebou aj pozitíva, keďže sa popri starých známych vynárajú aj nové dovolenkové destinácie. Jednou z nich je i Vale do Lobo, ktorý nájdete v Portugalsku. viac »

Mnoho odtieňov Santorini – Ostrov, ktorý hrá farbami

Santorini, Grécko
2015-08-30 07:00:00

Okrem klasickej gréckej modrej a bielej je Santorini aj ostrovom oranžovej, krvavo červenej, kráľovskej purpurovej, maslovej žltej, elektrickej zelenej a pastelovo ružovej farby. Poďte sa s nami ponoriť do farieb ostrova Santorini, ktoré vytvorila samotná príroda. viac »

Zaslúži si Kalábria prezývku Karibik Európy?

Kalábria, Taliansko
2015-08-25 12:00:00

Vybrať si dovolenku, keď na ňu ide viac ako jeden človek, je viac ako náročné. No keď sa rozhodnete pre Taliansko, nebude to žiadny kompromis a aj tak budú všetci spokojní. Váš partner, vaše deti a dokonca aj váš domáci miláčik. Ktoré miesto by ste si mali vybrať? viac »

Populárna turecká riviéra – Ešte stále je čas využiť nadštandardné turecké služby

Turecko
2015-08-24 08:00:00

Pre dovolenkárov, ktorí túžia po rodinnej dovolenke v kvalitnom 5* hoteli s all inlusive a tých, ktorí milujú luxus za prijateľnú cenu je voľba destinácie pre letnú dovolenku pri mori zrejmá. Turecká riviéra. Pýtate sa prečo? viac »

Taliansko a jeho vulkanická Ischia – Ponorte sa do horúcich prameňov a sledujte more

Ischia, Taliansko
2015-08-16 07:00:00

Taliansko ponúka nespočetné možnosti na dovolenku. Nech sa pozriete do ktoréhokoľvek kúta tejto krajiny, stále môžete nájsť novú inšpiráciu, kam by ste sa chceli pozrieť nabudúce. A my vám dnes ponúkame ďalšiu z nich, ktorú si pokojne môžete zapísať na listinu vašich vysnívaných cestovateľských destinácií. Ischia je vybudovaná na ostrove vulkanického pôvodu. Kvôli tomu sa tam nachádza niekoľko vyhasnutých sopiek. Tie už síce nie sú aktívne, no podľa vedcov láva stále drieme niekde v podzemí a môže sa stať, že niekedy sa stane jedna z nich opäť aktívnou. viac »

Navštívte najväčšiu pláž Európy a nechajte sa opantať divokou tvárou prírody

Pláž s košmi, ostrov
2015-08-13 16:50:00

Na dovolenky a výlety radi a často spomíname. Postupom času nám však v mysli zostávajú len tie najsilnejšie zážitky. To čo nám utkvelo v hlave a to, čo sme zažili možno prvýkrát. Nám tak v hlavne zostali visieť jedny ostrovy. Ďaleké, upršané a nespútané. Ostrovy severného Nemecka. viac »

Poďte k vode – Poďte do chorvátskych Vodíc

Vodice, Chorvátsko
2015-08-08 07:00:00

Turistická destinácia sa nachádza v širokej zátoke a je známa pre svoju živosť a bohatú turistickú ponuku. Vodice sú hrdé na svoju históriu a tradície. Navštívte preto kultúrne pamiatky, ktoré rozprávajú príbeh o minulosti Vodíc. Len 7 hodín cesty a vy sa ocitne v stredisku, ktoré disponuje všetkým čo k správnej dovolenke patrí. viac »

TOP 8 atrakcií na Kanársky ostrovoch – Je to tu takmer ako prechádzka po mesačnej planéte

Fuerteventura, Kanárske ostrovy, Španielsko
2015-08-01 07:00:00

Španielsko patrilo medzi prvé dovolenkové destinácie, ktoré si Slováci obľúbili po otvorení hraníc. I keď Kanárske ostrovy už vtedy patrili k top ponukám, mnohým našincom sa nezunovali ani dnes. Ponúkajú totiž tú správnu zmes dobrej zábavy, atraktívneho prostredia a skvelých atrakcií. Ak sa tam vyberiete i v toto leto, zdvihnite sa konečne z ležadla a pozrite si i tieto zaujímavé lokality. viac »


Štvrtok, 9. máj. 2024. Meniny má Roland.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa