Dovolenka pri mori

Šanca stretnúť hviezdu: Messi bude dovolenkovať v Chorvátsku!

Šanca stretnúť hviezdu: Messi
2016-05-23 11:55:00

Ak plánujete tento rok oddychovať na chorvátskom ostrove Hvar, možno sa vám podarí stretnúť najväčšiu futbalovú hviezdu súčasnosti. Argentínsky kanonier plánuje zobrať rodinu do päťhviezdičkovej vily 25 kilometrov od mesta Stari Grad. viac »

Dovolenka v Bulharsku presne pre vás: Z týchto TOP rezortov si vyberie každý

V Bulharsku si každý
2016-05-19 00:00:00

Väčšina z nás zamieri v lete k moru. Aj pri ňom však môže naša dovolenka vyzerať všelijako. Ste aktívni a hľadáte miesta, kde si môžete zašportovať? Alebo vám ku šťastiu stačí len slniečko, jemný piesok a pokoj? Chcete sa večer romanticky prechádzať pri svite mesiačika so svojou láskou, alebo si v noci radšej užívate nespútanú klubovú zábavu? Nuž, každý si ideálnu dovolenku predstavuje inak. Ak zvažujete tento rok Bulharsko, náš prehľad vám pomôže vybrať si správne. viac »

Objavte raj na zemi: Toto sú najkrajšie pláže Talianska

Toto sú najkrajšie pláže
2016-05-10 00:00:01

Taliansko, to nie sú len úchvatné pamiatky a skvelé jedlo. Vďaka svojmu tvaru je táto krajina takmer celá obklopená morom a môže sa pochváliť tými najkrajšími plážami, zátokami či prímorskými dedinkami. Tu objavíte tie najkrajšie z nich. viac »

Azorské ostrovy – krása skrytá v kráteroch

Azorské ostrovy – krása
2016-05-09 12:00:00

Azorské ostrovy sú obľúbeným cieľom turistov z celého sveta, Slováci ho však ešte len objavujú. Aj vzhľadom na bezpečnostnú situáciu v Európe sú pritom ideálnym tipom na tohtoročnú dovolenku. Okrem nedotknutej fauny a flóry tu nájdete aj prekrásne jazerá v kráteroch, skalné útesy a malebné malé mestá. viac »

Rebríček dovolenkárov pre rok 2016: FOTO Desať najlepších ostrovov Európy!

Červená pláž, Santorini
2016-05-08 16:17:17

Najznámejší hodnotiaci server cestovateľov Tripadvisor zverejnil rebríček najlepších dovolenkových ostrovov. Európa sa dostala do prvej desiatky vďaka Grécku a Španielsku. Pozrite sa, kam sa podľa odborníkov oplatí ísť. viac »

Dovolenkové skvosty, ktoré turistom unikli: Toto je 7 najkrajších ostrovov Grécka

Tieto grécke ostrovy vás
2016-05-05 10:00:00

Grécku patrí asi 6000 ostrovov v piatich rôznych moriach, len 200 z nich je však obývaných. Najnavštevovanejšia je Kréta, za ňou nasleduje Santorini, Rhodos, Korfu a Mykonos, ktoré každý rok navštívi aj množstvo Slovákov. Ak sa však chcete vyhnúť davom, je čas rozšíriť si obzory. Toto sú najkrajšie neobjavené ostrovy Grécka. viac »

Dovolenka v Chorvátsku len tak na skok: Prinášame TOP pláže najbližšie k Slovensku!

Polostrov Istria ponúka pláže
2016-04-27 18:00:01

Len 600 kilometrov a 6 hodín cesty. Približne toľko nás delí od nádherných pláží chorvátskeho polostrova Istria. Ulahodia každému – pozvoľný vstup do mora ocenia rodiny s deťmi, mladí si vyberú miesto, kde to „žije“ a milovníci nahoty uvítajú súkromie. Tak ktorú pláž si vyberiete vy? viac »

Dovolenka na Malte: Vyberte sa na jej najkrajšie miesta

Pláž Ramla, Malta
2016-03-15 08:00:00

Ostrov v Stredozemnom mori, ktorý sa nachádza medzi Afrikou a Európou prináša pestrú zmes kultúr a vplyvov, ktoré badať na ich architektúre a pamiatkach. Rozlohou síce nejde o veľkú krajinu, no napriek tomu ponúka turistom všetko to, po čom túžia. Prejdú sa po zaujímavých historických atrakciách, objavia úžasnú prírodu, vyskúšajú rôzne, najmä vodné športy a taktiež niektorú z adrenalínových zábaviek. Letecky sa tam môžete dostať napríklad priamo z blízkej Viedne. Aby ste zohnali lacné letenky, musíte nakupovať včas, pretože tam nelietajú nízkorozpočtové spoločnosti. viac »

Kam tento rok na dovolenku? No predsa na tie najkrajšie pláže Európy

Pláž de Ses Illetes,
2016-02-26 08:10:00

Internet, webové stránky a hodnotenia turistov sú zrejme tým najlepší spôsobom, ako zistiť, kam sa oplatí ísť na dovolenku. Samozrejme existuje možnosť ísť na obľúbené a overené miesto, ale ak chcete niečo nové, tu získate potrebné informácie. Opäť sa oprieme o stránku TripAdvisor, ktorá podľa hodnotenia užívateľov našla tie najlepšie európske pláže pre tento rok. viac »

Letná dovolenka vás zavedie aj do Portugalska. Jeho Algarve je jednoducho neodolateľné

Algarve, Portugalsko
2016-02-13 07:00:00

Niekedy býva paradoxom, že tie najkrajšie zákutia našej planéty sa nachádzajú na nečakaných miestach. Podobne je to aj v prípade portugalskej dedinky Benagil. viac »


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa