Dovolenka pri mori

Odvezte sa na dovolenke motorovým člnom: UBER v Chorvátsku už aj na mori

Odvezte sa na dovolenke
2017-05-18 00:00:00

Na Slovensku Uber bojuje s nevôľou taxikárov, v Chorvátsku rozširuje svoje pôsobenie. Už toto leto si budete môcť objednať UberBOAT, teda lodné taxi. viac »

Kvalita za rozumnú cenu: Toto sú najlepšie KEMPY v Chorvátsku

Kvalita za rozumnú cenu:
2017-05-10 00:00:00

Najslávnejší časopis pre kempovanie Le monde du plein aira zverejňuje každý rok rebríček tých najlepších kempingov v Európe. Tento rok sa do top dvadsiatky prebojovali aj štyri chorvátske. My vám prinášame ich porovnanie a pripájame aj zopár rád pri výbere. viac »

Krása týchto pláží vás prekvapí: Skvelú dovolenku pri mori ponúka aj Anglicko

Krása týchto pláží vás
2017-02-11 00:00:00

Ak si robíte plány na budúce leto, mali by ste zvážiť všetky výhody dovolenky v Anglicku. Žiadne turistické víza, prílišné horúčavy či zlá infraštruktúra. Pomerne lacné lety do hlavného mesta, ako aj vlakové spojenia po celej krajine. Nákupy v akciových cenách či nám známe potravinové reťazce na každom kroku. A ak máte deti, oceníte ihriská od výmyslu sveta. A to najlepšie na záver – v Anglicku si počas dovolenky nemusíte odoprieť ani radovánky pri mori. viac »

Inšpirácia na leto: Košický primátor Raši dovolenkoval so svojimi ženami v Chorvátsku

Inšpirácia na leto: Košický
2016-08-16 08:00:00

Košický primátor Richard Raši nedá na Chorvátsko dopustiť. Po roku sa s celou svojou rodinou opäť vybral na juh Európy – do Chorvátska. Do auta naložil všetky svoje ženy, manželku Máriu a tri dcéry, a vyrazili na cesty. viac »

Slnečné pobrežie na vlastnej koži: Čo vás čaká a neminie na dovolenke v Bulharsku

V Bulharsku si každý
2016-08-15 12:00:00

Svetoznáme prímorské letovisko Slnečné pobrežie sa nachádza štyridsať kilometrov severne od Burgasu. Z hľadiska návštevnosti je to jedna z najfrekventovanejších destinácií v Bulharsku, každoročne sem zavíta množstvo príslušníkov rôznych európskych národností. My sme ho navštívili tiež. viac »

Priama linka z Bratislavy: Ako preskúmať Korfu na vlastnú päsť

Korfu na vlastnú päsť
2016-07-28 12:00:00

Grécke ostrovy nikdy neomrzia. Aj keď ste už na Korfu boli niekedy v minulosti, vráťte sa tam teraz znova a na vlastnú päsť. Vďaka priamemu leteckému spojeniu z Bratislavy si môžete sami naplánovať perfektný výlet a s prenajatým autom postupne preskúmate celý ostrov. Nebudete odkázaní na hotelový rezort a spokojne si užijete slobodu cestovateľov. Kľudne aj mimo letnej sezóny. viac »

Levanduľový ostrov Hvar: Kráľ medzi chorvátskymi destináciami

Levanduľový ostrov Hvar: Kráľ
2016-07-25 00:00:01

Väčšina slovenských dovolenkárov siaha z praktického hľadiska skôr po dovolenke v severnej časti Chorvátska. Tá je pre nás najbližšie a v porovnaní s južnejšími lokalitami môžeme na doprave ušetriť až tri hodiny času. Niekedy sa však oplatí zariskovať a vsadiť na náročnejší presun za vysnívaným cieľom. Tak je to aj v prípade ostrova Hvar – cesta vám síce bude trvať trochu dlhšie, no rozhodne stojí za to. Dovolenka na tomto mieste patrí k tým najlepším, aké môžete v Chorvátsku zažiť. viac »

Tip na netradičnú dovolenku: TOP pláže Chorvátska tak trochu inak

Tip na netradičnú dovolenku:
2016-07-20 00:00:01

Kým väčšina z nás by sa nikdy pred cudzími ľuďmi neodhalila, množstvo ľudí sa cíti najlepšie bez oblečenia. Kúpanie a opaľovanie v „Adamovom rúchu“ má nesporne svoje výhody, nikdy sa však neodhaľujte tam, kde to nie je dovolené. Najkrajšie nudapláže Európy sme vám už predstavili. A ktoré miesta sú rajom pre nudistov v Chorvátsku? viac »

Rimini – skvelá destinácia pre zvedavých dovolenkárov

Rimini – skvelá destinácia
2016-07-18 12:00:00

Slovenské more nie je len v Chorvátsku, ako sa to s obľubou prezentuje. Stačí sa pozrieť, koľko dovolenkárov sa pravidelne vyberá do Talianska. Keď sa v Grade, Lignane alebo Bibione prejdete po pláži, iste natrafíte na niekoľko skupiniek komunikujúcich v našej rodnej reči. Rimini má svoju výhodu navyše v tom, že sa okolo neho nachádza veľa zaujímavých miest a atrakcií. Obavy, že by ste sa nudili uzavretí v dovolenkovom rezorte, sú naozaj úplne zbytočné. viac »

Zahalení môžu závidieť: Toto je 10 najkrajších nudapláží Európy

Zahalení môžu závidieť: Toto
2016-07-13 15:00:00

Nahota je pre väčšinu z nás prirodzená, pred svetom však predsa len nechávame niektoré časti tela radšej zakryté. Podľa milovníkov nudizmu je to škoda - bez šiat sme podľa nich všetci rovnocenní, sebaistejší a v neposlednom rade aj rovnomerne opálení. Naviac sa vyhneme zdravotným problémom, ktoré nám môžu spôsobiť mokré plavky. V Európe je mnoho pláží, kde môžeme bez obáv oblečenie odhodiť. Toto sú tie najkrajšie z nich. viac »


Nedeľa, 28. apríl. 2024. Meniny má Jarmila.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa