Kam na lyžovačku

Exotika na lyžiach: za polárnym kruhom, v púšti alebo na sopke

V Chile môžete v
2013-12-31 14:00:00

Čo spája Andy, Dubaj, Nový Zéland, Maroko a Indiu? Môžete tu zažiť to najpodivnejšie lyžovanie vášho života! Aký je sneh na krytej zjazdovke uprostred horúcej púšte, na vrcholku sopky alebo za polárnym kruhom? Alebo chcete lyžovať v Himalájach? Pozrime sa spolu na deväť najexotickejších lyžiarskych zážitkov! viac »

Nové lyžiarske destinácie? Americké a britské médiá pozývajú do Jasnej!

Bukovel, Ukrajina
2013-12-26 12:00:00

Populárny americký lifestylový portál Business Insider zverejnil zoznam desiatich zimných rezortov, ktoré považuje za osviežujúcu zmenu pre svoje aktívne lyžiarske publikum. Odvoláva sa v ňom aj na britský Independent. viac »

TOP 7 najlepšie rakúske lyžiarske strediská

Ischgl, Rakúsko
2013-12-17 12:00:00

RAKÚSKO - Lyžovačka v zahraničí je veľkým lákadlom pre mnohých z nás. No len málokto si môže dovoliť precestovať celú Európu, aby sa pochválil tými najcennejšími tromfami. Ideálnou možnosťou pre Slovákov je zájsť si aspoň do Rakúska. Majú to blízko od domova, ušetria náklady na ubytovanie a pokiaľ dobre hľadajú, nájdu aj zvýhodnené lístky, ktoré ich nebudú stáť toľko peňazí. Dnes vám predstavíme preto tie najlepšie a najobľúbenejšie strediská, ktoré nájdete u našich susedov. viac »

TOP lyžiarske rezorty v Európe: kedy otvárajú? (2. časť)

Verbier, Švajčiarsko
2013-12-05 15:30:00

So stúpajúcim decembrovým dátumom rastie i počet zimných stredísk naprieč Európou, ktoré otvárajú svoje zjazdovky pre začínajúcu sezónu. Zistili sme, ktoré sú tie najlepšie a v čom vynikajú. viac »

FOTO Slovenskí lyžiari vo vytržení: na Slovensku už začala zimná sezóna!

Prvá lyžovačka na Štrbskom
2013-11-29 16:55:00

SLOVENSKO - Milovníci pravdepodobne najobľúbenejšieho zimného športu už môžu voskovať svoje lyže! Máme totiž dôkaz, že na Slovensku už začala zimná sezóna a to práve dnes na Štrbskom plese vo Vysokých Tatrách. Tento víkend sa však otvára sezóna už aj v ďalších lyžiarskych strediskách: v Jasnej v Nízkych Tatrách (Biela púť) a na Donovaloch. viac »

TOP lyžiarske rezorty v Európe: kedy otvárajú? (1. časť)

Chamonix, Francúzsko
2013-11-29 12:05:00

Hoci slovenské horstvo ešte veľkú nádielku snehu nedostalo, na mnohých miestach v Európe sa už dá venovať zimným športom. Zisťovali sme, kedy otvárajú najlepšie zimné strediská na starom kontinente. viac »

FOTO Ischgl: zimné športy, zábava a lifestyle

Ischgl, Rakúsko
2013-11-25 16:30:00

RAKÚSKO - Nie bez príčiny je Ischgl už roky považovaný za lifestylovú metropolu Álp. Toto stredisko zimných športov nie je iba synonymom prvotriednych snežných radovánok - každý rok ponúka aj špičkový zábavný program. Vystúpením skupiny Nickelback odštartuje Ischgl 30. novembra veľkolepo novú zimnú sezónu plnú fantastických podujatí. Bokom neostane ani areál Silvretta Arena. V sezóne 2013/2014 okrem iného začne premávať nová gravitačná lanovka Piz Val Gronda, ktorá oblasť obohatí o ďalšie tri kilometre zjazdoviek a vstup do nového freeridového areálu. viac »

Pestrá lyžiarska zábava v mostviertelských Alpách

Mostviertel, Rakúsko
2013-11-18 12:00:00

RAKÚSKO - Výlet do zasneženej krajiny môže byť skutočne cenovo dostupný. Lyžiarske strediská v regióne Mostviertel bodujú výhodnými ponukami na celodenné výlety a zimné dovolenky. Kto by však radšej „Pôžitkársky región Dolného Rakúska“ objavoval v pokoji, ten si príde na svoje na turistických chodníkoch či bežkárskych a sánkarských dráhach. V skratke: čerstvý vzduch, najlepšie výhľady a očarujúco krásna krajina. viac »

Najväčšie lyžiarske strediská na Slovensku zdražia skipasy

Štrbské pleso, Vysoké Tatry
2013-10-02 15:00:00

SLOVENSKO - Najväčšie lyžiarske strediská na Slovensku v nadchádzajúcej sezóne zdražia skipasy. Zvýšenie cien oznámila okrem iných spoločnosť Tatry mountain resorts, ktorá prevádzkuje vleky a lanovky vo Vysokých a Nízkych Tatrách. viac »

Liptov: veľkonočná lyžovačka o 40 percent lacnejšia!

Demänovská dolina, Nízke Tatry
2013-03-28 10:00:00

SLOVENSKO - Na veľkonočnú lyžovačku sa na Liptov chystajú najmä Slováci a Česi, podľa oblastnej organizácie cestovného ruchu im patria až tri štvrtiny rezervácií, zvyšok dovolenkárov príde prevažne z Poľska a rusky hovoriacich krajín. viac »


Sobota, 27. apríl. 2024. Meniny má Jaroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa