Kam na lyžovačku

Lyžovačka v spoločnosti celebrít: Toto sú najvychytenejšie strediská na svete

Lyžovačka v spoločnosti celebrít:
2017-10-25 00:00:01

Dôvodov, prečo si vybrať vaše cieľové dovolenkové destinácie, môže byť niekoľko. A medzi nimi sa môže nachádzať aj podmienka, že by ste si chceli oddýchnuť alebo v prípade zimnej cesty zalyžovať na miestach, kam chodievajú aj celebrity. Zatiaľ čo pre niektorých je to známka prestíže, aby sa tým mohli pochváliť pred svojimi známymi, iných trápi len zvedavosť a túžba stretnúť niekoho známeho, s ktorým by mali spoločnú fotografiu a požiadali by ho o autogram. Najväčšiu šancu máte v týchto strediskách. viac »

Lyžujte ako majstri: Navštívte strediská, kde sa jazdí Svetový pohár

Navštívte strediská, kde sa
2017-02-13 00:00:01

Svetový pohár v alpskom lyžovaní je v plnom prúde. Spoznajte miesta, kde tento pohár prebieha a kde žnú obrovské úspechy aj naše pretekárky. Možno sa vydáte v ich stopách. viac »

Na skok od nás: 4 tipy na skvelú lyžovačku 3 hodiny od Bratislavy

Na skok od nás:
2017-01-20 08:00:00

Upravené svahy, zasnežená krajina s nádherným výhľadom, horský vzduch a útulné chaty – to všetko sú ingrediencie na nezabudnuteľnú zimnú dovolenku. Zažiť ju môžete aj na skok od nás. Sadnete do auta a o tri hodiny ste tam - v centre vzrušujúcej zimnej zábavy. viac »

Zimná dovolenka v Nemecku: Spoznajte najlepšie lyžiarske rezorty

Zmapovali sme najlepšie lyžiarske
2017-01-12 12:00:01

Zimné strediská v Nemecku sa môžu pochváliť dlhoročnou tradíciou. Ponúkajú nielen skvelé možnosti na lyžovanie, ale aj bohatý aprés ski. Oceníte to hlavne vo voľnom čase po lyžovačke alebo keď sa chystáte na dovolenku s rodinou či väčšou partiou a nie všetci patria medzi fanúšikov lyžovania. viac »

Lyžovačka u susedov: Predstavujeme najlepšie strediská v Rakúsku

Lyžovačka u susedov: Predstavujeme
2017-01-06 00:00:01

Čas lyžovačiek je tu a vy už istotne plánujete, ktoré svahy pokoríte tento rok. Okrem našich lyžiarskych stredísk majú čoraz väčšiu popularitu tiež lyžovačky v okolitých krajinách. Spomedzi všetkých susedov jednoznačne vedie Rakúsko, kde nájdete menšie rezorty pre neskúsených športovcov alebo rodiny, ale tiež väčšie a rokmi preslávené svahy, na ktoré chodia trénovať i profesionálni športovci. viac »

Gurmán na lyžiach: Tieto pochúťky treba v Alpách ochutnať

Gurmán na lyžiach: Tieto
2016-12-27 12:00:00

O vydarenej dovolenke môžeme hovoriť vtedy, keď máme k dispozícii dobré jedlo z regiónu, ktoré si môžeme vychutnať v autentickom prostredí. V údolí Stubaital to cítite pri každom jedle. Takmer 40 reštaurácií a horských chát neponúka len vynikajúce pokrmy, ale aj mimoriadne výhodné služby, vďaka ktorým človek nespomína len na dobré jedlo. viac »

Sen každého snowboardistu: Najlepšie strediská na svete

Sen každého snowboardistu: Najlepšie
2016-12-19 00:00:01

Trend v zimnej turistike jasne hovorí o tom, že čoraz viac ľudí holduje snowboardingu. Tento šport oslovuje nielen mladých ľudí, cestu k nemu si nachádzajú aj staršie ročníky. Vďaka veľkému záujmu sa výrazne zlepšujú aj služby v tejto oblasti a lyžiarske strediská ponúkajú nielen osobitné trate s náročnejším terénom, ale aj väčšie parky s prekážkami. viac »

Aktuálne snehové spravodajstvo

Tri horúce tipy na
2016-12-17 08:00:00

Za zimnými športmi môžete tento víkend vyraziť do viac ako 40 lyžiarskych areálov. Sezóna sa včera rozbehla na Martinských holiach a v Závažnej Porube, dnes otvárajú napríklad vo Vyšnej Boci, na Králikoch, Táľoch, v Snowparku Lučivná, na Malinom Brde aj v Levočskej doline. Aj keď prevádzka je stále vo väčšine stredísk čiastočná, prevádzkovateľom sa vďaka mrazivým teplotám podarilo dosnežiť ďalšie svahy. viac »

Ranná lyžovačka na mostviertelských horách - „Guga hö“

Ranná lyžovačka na mostviertelských
2016-12-14 09:00:00

Máte chuť na nezabudnuteľný zimný zážitok v Mostviertelských Alpách? Na radosť z lyžovania a kulinárske zážitky? Ranostajov čakajú na horách v regióne Mostviertel výnimočné chvíle. „Guga hö“ je názov novej ponuky pre pôžitok z lyžovania pre ranné vtáčatá s menom podľa mostviertelského nárečového slova, ktoré v preklade znamená „bdelý“. viac »

Veľké porovnanie: 10 najväčších lyžiarskych stredísk Slovenska

Veľký prehľad pre lyžiarov:
2016-12-13 00:00:00

Zimné športy sú na Slovensku veľmi populárne a dobre vybavené strediská lákajú nielen domácich, ale aj zahraničných návštevníkov. V horských oblastiach je pripravených 36 moderných lyžiarskych stredísk, kde majú lyžiari k dispozícii celkovo 350 kilometrov zjazdových a 600 kilometrov bežeckých tratí. My sme zmapovali tie najväčšie z nich. viac »


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa