Kam na lyžovačku

Val Thorens – najlepšie lyžiarske stredisko na svete

Val Thorens, Francúzsko
2018-01-26 00:00:01

Kto miluje more, sníva o exotických krajinách. Keď niekto zbožňuje umenie, túži po návšteve Florencie alebo múzea Louvre. A lyžiari si zase prajú aspoň jednu krátku lyžovačku vo Val Thorens - najlepšom zimnom stredisku na svete. viac »

Zimný víkend s rodinou: 4 rakúske strediská a ich špeciálna ponuka pre deti

Zimný víkend s rodinou:
2018-01-18 12:00:00

Hinterstoder a Wurzeralm v regióne Pyhrn-Priel, Hochkar a Lackenhof am Ötscher v Dolnom Rakúsku. Štyri strediská, štyri ideálne dovolenkové destinácie pre rodiny s deťmi s bohatou ponukou šitou na mieru rodinám. A navyše za nimi nemusíte cestovať ďaleko. viac »

TOP 7 najlepších lyžiarskych stredísk vo Francúzsku

Tignes
2018-01-12 00:00:01

Skúsení lyžiari hodnotia Francúzsko ako jednu z najlepších krajín na zimnú dovolenku. Nájdete tam veľa luxusných rezortov pre náročnú klientelu, ktoré vyhľadávajú aj prominenti. Popri nich funguje viacero menších stredísk, ktoré sú vhodné pre rodiny s deťmi a nenáročnejších dovolenkárov. Najlepšie cenové ponuky tam nájdete v druhej polovici januára a v marci, keď tam je práve mimosezóna. viac »

Adrenalín v Tatrách: 10 aktivít, ktoré dajú zimnej dovolenke poriadnu šťavu

Adrenalín v Tatrách: 10
2018-01-09 00:00:01

Zimné obdobie si väčšina z nás spája s klasickými aktivitami ako lyžovanie, snowboarding, bežkovanie či sánky. V súčasnosti už pritom lyžiarske strediská ponúkajú aj rôzne iné možnosti zábavy. Niektoré môžu byť len doplnkom ku klasickým športom, iné vás opantajú na celý pobyt. Ani v jednom prípade však na ne s veľkou pravdepodobnosťou len tak nezabudnete. viac »

Slovinsko – najlacnejšia lyžovačka v Alpách

Slovinsko – najlacnejšia lyžovačka
2017-12-16 00:00:01

Lyžovačka v Alpách patrí k drahším zimným dovolenkám. Zjazdovky najvyšších kvalít, výborné prírodné podmienky a služby pre náročnú klientelu stoja pochopiteľne viac, ako by sme dali za snehové radovánky v našich končinách. Keď chcete napriek tomu vyskúšať aj alpské svahy, môžete si vybrať aj lacnejšiu a čoraz populárnejšiu alternatívu. Tú nájdete v Slovinsku, ktoré disponuje rovnakými výhodami, ale budete na ne potrebovať menší rozpočet. Veľkou výhodou je aj jazyková blízkosť. viac »

Lyžiarske strediská skupiny skisport.com štartujú do novej zimnej sezóny

Lyžiarske strediská skupiny skisport.com
2017-12-12 09:00:00

Zažite rodinnú dovolenku v niektorom z 8 rakúskych lyžiarskych stredísk a v TOP destinácii, Schnalstalskom ľadovci v južnom Tirolsku vďaka skisport.com a využite cenovo výhodný skipas. Deti do 10 rokov (r. 2008) v sprievode jedného z rodičov s platným skipasom majú kartu Snehuliak/Schneemankarte iba za 3 EUR/deň (potrebný dôkaz o rodinnej príslušnosti). viac »

Lyžovačka v Taliansku: 5 najlepších zimných stredísk pre šport aj zábavu

Lyžovačka v Taliansku: 5
2017-12-11 12:00:01

Taliansku sa z hľadiska zimnej dovolenky nevenuje až toľko pozornosti. Kvôli moru ho cestovatelia zväčša uprednostňujú pri letnej turistike, no rovnako by ste nemali prehliadať ani horské lokality. Dovolenku v talianskych rezortoch môžete spojiť s návštevou viacerých historicky cenných miest a navyše sa na pár dní môžete pozrieť aj k moru. Pokiaľ využijete jarnú lyžovačku na vyššie položených zjazdovkách, pri vhodnom počasí sa môžete doobeda preháňať na svahu a večer sa už budete kúpať v mori počas západu slnka. viac »

6 tipov na najlepšiu silvestrovskú lyžovačku

Tignes, Francúzsko
2017-12-04 00:00:00

Ledva napadne prvý sneh a nadšení lyžiari už plánujú zoznam svojich výletov. Jedným z nich býva každý rok aj koncoročných pobyt na svahoch. Ráno si s kamarátmi alebo rodinou vybehnete na kopce, poobede si oddýchnete vo wellnesse a takto dobre naladení sa už vyberiete do nejakého podniku na ďalšie fantastické vítanie prichádzajúceho roka. Navyše ak budete mať šťastie, vo vybraných strediskách môžete zažiť silvestrovskú party priamo na zjazdovkách. viac »

Vyskúšajte netradičné zimné športy: Najviac aktivít ponúka Štajersko

Vyskúšajte netradičné zimné športy:
2017-11-23 12:00:01

Skialpinizmus, freeriding, snowbiking, bežkovanie, biatlon, joga či kurzy pečenia. Ak chcete po dobrej lyžovačke vyskúšať aj nové aktivity, zamierte do Rakúska. Štajerská zima viac ako kedykoľvek predtým pozýva, aby návštevníci spoznali zaujímavé športy alebo oprášili zabudnuté zručnosti. viac »

Lyžiarske Oscary rozdané: Najlepšie zimné stredisko je v Európe

Lyžiarske Oscary rozdané: Najlepšie
2017-11-20 12:00:00

Uplynulý víkend sa v rakúskom Kitzbüheli uskutočnil už 5. ročník prestížneho podujatia World Ski Awards. Vyše 1,5 milióna hlasov turistov, ale aj odborníkov z oblasti lyžiarskeho priemyslu rozhodlo, ktoré zimné strediská na svete sú najlepšie. viac »


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa