Svojky (selfie) + cestovateľské rady = nová cestovateľská platforma

2014-10-23 18:00:00 |   |    | 

Cestovateľský svet má nový prírastok. Na trh sa začína len prebíjať, no má veľký potenciál dokázať, že má to. Spája v sebe totiž to, po čom dnešní cestovatelia túžia. Tí (aj my) radi zverejňujú čo videli a kde boli. Sociálne siete sú plné úchvatných obrázkov ľudí, ktorí spoznávajú svet a chcú sa pochváliť tým, čo videli. Ale stáva sa vám, že neviete nájsť to správne miesto? Ako to, že majú taký skvelý záber a vy nie? S týmto vám pomôže nová platforma Vue Voyage.



 

Presne podľa našich chutí

 

Ide o nový projekt, ktorý sa v dnešných dňoch snaží preraziť. Dá sa povedať, že je niečo ako skĺbenie obľúbeného Instagramu, kde sa ľudia chvália fotkami, a TripAdvisoru, kde sa môžete dozvedieť o najlepších miestach na cestovanie. Z oboch si tvorcovia Vue Voyage vzali to najlepšie.

Na ich stránke totiž môžete prehľadávať miesta podľa toho, ako sa vám pozdávajú fotky ostatných cestovateľov. Okrem fotiek ale získate aj zaujímavý prehľad informácií o lokalite, jej hodnotenie a možnosti, ktoré ponúka.  

 

Najkrajšie zábery

 

Nezanedbateľnou úlohou tejto stránky je pochváliť sa prekrásnymi zábermi. Dnes to je takmer nevyhnutnosť a Vue Voyage si na tom zakladá. Ľudská snaha o vystúpenie z radu aj pomocou fotiek na sociálnych médiách sa odráža na neuveriteľných kvantách „svojek“ (preslávené selfie). Naše vlastné zábery spolu s netradičným pozadím sa šíria internetom rýchlosťou ohňa. A robia tak aj hviezdy, čiže je ich popularita zabezpečená.

Takže keď niekde ste, niekam idete, alebo len si len niečo plánujete, môžete ísť na prehľadnú stránku s mapou a tam si vybrať lokalitu. Ak tam už niekto bol, uvidíte jeho fotky, hodnotenie a rady. Ak neviete kam by ste šli, stačí si len náhodne prezerať obrázky, a ktorý sa vám najviac zapáči, ten si obzrieť zblízka. Vyhľadávať sa dá aj podľa kategórií. Hľadáte najkrajšie zábery reštaurácií? Nech sa páči, tu ich nájdete.

Dôležitý je aj fakt, že fotografie nie sú od profesionálnych fotografov, takže je na nich zvyčajne zachytená pravá tvár danej lokality. Tú môžu návštevníci portálu hodnotiť a pridávať k nej komentáre. Pri fotkách nájdete aj rady typu, kedy je najvhodnejšie prísť, alebo čo na daný záber treba.

Niektoré z miest sú zaznamenané aj takzvaným „VueTímom.“ Títo ľudia pracujú na tom, aby sa na stránku dostávalo čo najviac kvalitných záberov, ale aj informácií.

Takže uvidíme ako sa stránke Vue Voyage bude dariť. V dnešnom svete je ťažké predpovedať, či sa zo zaujímavého projektu stane skutočná svetová hviezda, ale má dobre našliapnuté. Nuž držíme palce.

Zdroj/autor: vuevoyage.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa