Slovenské aquaparky, kúpaliská, plavárne

Dokonalé letné osvieženie: Veľký prehľad kúpalísk a akvaparkov na VÝCHODE

Dokonalé letné osvieženie: Veľký
2016-07-28 00:00:01

Milovníci vodných radovánok si na svoje prídu aj na východe Slovenska. V porovnaní s ostatnými časťami je tu síce kúpalísk a vonkajších akvaparkov trochu menej, určite si však medzi nimi vyberiete a nájdete miesto na oddych aj zábavu presne podľa vašich predstáv. viac »

Balzam na telo i dušu: TOP kúpaliská a akvaparky na STREDNOM Slovensku

Uvoľnenie pre telo i
2016-07-27 00:00:01

Stredné Slovensko sa môže pochváliť najväčším počtom termálnych kúpalísk a akvaparkov. My sme pre vás zmapovali tie najnavštevovanejšie. Ak hľadáte letné osvieženie a nepohrdnete ani zábavnými aktivitami, určite je z čoho vyberať. viac »

Vodná zábava na ZÁPADNOM Slovensku: Veľký prehľad kúpalísk a akvaparkov

Vodná zábava na ZÁPADNOM
2016-07-26 00:00:01

Ak túžite po zábave a letnom osviežení pri vode, nemusíte za nimi cestovať ďaleko. Akvaparky a termálne kúpaliská na svetovej úrovni máme priamo pod nosom. Dnes vám predstavujeme tie, ktoré sa nachádzajú na západe Slovenska. viac »

Letná sezóna na košických kúpaliskách začína už čoskoro: Prvá otvára „Ryba"

Letná sezóna na košických
2016-06-09 08:00:00

Leto klope na dvere a teploty už atakujú tridsaťstupňovú hranicu a bude ešte teplejšie. Po skúsenostiach v minulých rokoch, sa letná sezóna na košických kúpaliskách začne o niečo skôr. Už finišujú práce v areáloch, bazény sú vyčistené, stánky a ihriská pripravené. V Košiciach majú návštevníci k dispozícií tri kúpaliska a počas leta k nim pribudne i zrekonštruované kúpalisko Červená Hviezda. viac »

Potulky po Slovensku – Bešeňová a jej termálne pramene

Bešeňová a jej okolie
2014-11-10 09:00:14

Obec preslávená najmä svojim geologickým bohatstvom má i bohatú históriu. Prvá písomná zmienka pochádza z 13. storočia, kedy kráľ Belo IV. daroval istému Marcelovi majetok spolu s listinou. Neskôr mu dal panovník i ďalšie územia medzi Váhom a Potokom. Práve tu vznikla osada s názvom odvodeným od svojho majiteľa - Marcelová. Z nej sa neskôr vyformovala dnešná obec. viac »

Moderný trend BIO: Podľahli mu aj slovenské kúpaliská

BIO kúpalisko Snina
2014-06-27 09:00:00

Do rôznych kútov Slovenska sa rozšíril trend BIO kúpalísk. Snina, Plavecký Štvrtok aj Veľký Krtíš bojujú o svojich návštevníkom ponukou, ktorá sa od bežných kúpalísk líši. Prírodné kúpanie je novinka lákajúca nie len rodiny s deťmi. O zdravie sa totiž stará čím ďalej tým viac ľudí a ponuka BIO kúpania osloví všetky generácie. Kúsok prírody ktorý BIO kúpalisko predstavuje, tak ulahodí nie len nášmu telu, ale aj duši. viac »

Nudisti zamierte do Dunajskej Stredy

Thermalpark Dunajská Streda
2014-06-24 14:00:00

Ak preferujete "prírodný" štýl kúpania a nechcete sa ukrývať v kríčkoch, Thermalpark v Dunajskej Strede pre vás pripravil príjemné prekvapenie. viac »

Teploty pozvoľna stúpajú tak hor sa do vody.

kúpalisko Lamač, Bratislava
2014-06-23 13:00:00

Kúpacia sezóna sa už začala a všetci sa tešíme k vode. Preto sme pre vaše schladenie a potešenie pripravili stručný prehľad otvorených kúpalísk a vodný plôch, ktoré sleduje Ústav verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Ten v pravidelných intervaloch kontroluje nie len kvalitu vody, ale aj celkovú vybavenosť, ktoré sú podmienkou pre otvorenie danej rekreačnej lokality. viac »

Leguán pod Tatrami

Aquacity Poprad
2014-02-10 11:50:00

Aquacity Poprad začína oslavy desaťročnice ostrovom plným pokladov. V novej oddychovej zóne sa budú kúpať v slanej vode. Viac ako 130 rokov láka príbeh celý svet. Hľadáme meno pre leguána - symbol Ostrova pokladov. viac »

Aqua-Vital Park v kúpeľoch Lúčky

Aqua-Vital Park v kúpeľoch
2012-06-22 17:00:00

SLOVENSKO - Kúpele Lúčky sa nachádzajú neďaleko Ružomberka. Aqua-Vital Park bol otvorený v lete 2008, je celoročne v prevádzke a poskytuje regeneračné a wellness služby. viac »


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa